Top

Scheidingswanden

Rimadesio Spazio glazen scheidingswand voor kantoor, praktijk of bureau


Rimadesio heeft in het leveringsprogramma de collectie ‘Spazio’ opgenomen. Architectonische systemen, glazen vaste wanden en glazen schuifdeuren op maat, die toegepast worden als afscheiding tussen bijvoorbeeld kantoren; ontwerpoplossingen om ruimtes af te bakenen.

De glazen wanden zijn zo ontworpen om enerzijds transparantie te bieden en anderzijds een ruimte af te bakenen voor bijvoorbeeld besprekingen.  

 

Het veelzijdige ontwerp van Spazio wordt onderstreept door de mogelijkheid om het glazen wandsysteem te combineren met de Rimadesio schuifdeuren collectie. Er is een ruime beschikbaarheid aan glas- en metaalfwerkingen met eventuele horizontale of verticale profielen in gefineerd hout of aluminium.

 

Alle gehard of gelaagde glaspanelen voldoen aan de UNI EN 12150-, UNI 7595-, UNI EN 12600-, UNI EN ISO 12543-normen, beschikbaar in de diverse transparante, exclusieve ‘rete’ versies en gesatineerd glas in 17 afwerkingen.

moderne glazen scheidingswandsysteem voor kantoren, vergaderruimtes en particulier gebruik Rimadesio Spazio


Vaste glazen panelen met schuifdeur in grijs transparant glas en een zwart frame
 Vaste glazen panelen met schuifdeur in grijs transparant glas en een zwart frame glazen kantoorwanden hoekopstelling met schuifdeuren in grijs tranparant glas
Kleur frame in platino met transparant glas. Schuifdeuren in gefineerd walnotenhout en transparant glas.
vaste glazen wandpanelen in combinatie met schuifdeuren in gefineerd walnotenhout
glazen vaste wanden hoekopstelling met sail schuifdeuren

Het inbouw plafondprofiel is ontworpen om ter plekke te worden geschilderd in de kleur van het plafond. Alle aluminium profielen, die het Spazio-frame samenstellen, zijn verkrijgbaar in aluminium, zwart, melkwit, bruin en in de 34 kleuren van het Ecolorsystem-assortiment.

inbouwprofiel voor vaste glazen panelen
Detail Spazio plafond inbouw plafondrail. 

Ontworpen om ter plekke te verven in de kleur van het plafond. Alle aluminium profielen die toegepast worden voor het Spazio frame zijn verkrijgbaar in de kleuren: aluminium, zwart, melkwit, bruin en de 34 kleuren uit de ecolorsystem range.
Rimadesio Spazio glazen scheidingswand detail plafond
Vaste panelen met een structuur in 304 platino kleur, glas grijs transparant. Schuifdeur Graphis plus met schuivende keramische panelen in kleur gres G001 crema. 
glazen vast wanden op maat voor kantoren met schuivende panelen in keramiek op maat gemaakt.
Het Spazio systeem in een kantoorsetting
Glazen schuifwandsysteem met een hoekopstelling Rimadesio Spazio
Spazio systeem gecombineerd met de Sail schuifdeuren in notenhoutfineer. In het middel de ronde Manta tafel. Aan beide zijden het Alambra dressoir
Rimadesio Spazio gecombineerd met de Sail schuifdeuren in notenhout

Flat systeemtafel, in bianco neve-structuur, bianco neve blad, acidato extra helder glasopstand. Spazio-wandsysteem met Velaria-schuifdeur.

Akoestische glazen panelen voor kantoor met schuifdeur geheel op maat gemaakt. Rimadesio Spazio
Spazio structuur bruin en transparant glas. Stripe panelen en Dress Bold inloopkast
glazen akoestische panelen op maat in transparant glas Rimadesio Spazio
Rimadesio Spazio met het Japans ogende paneel Daimon. Bruin gelakt aluminium en transparant glas.
vaste glazen panelen voor opdelen ruimtes
Spazio systeem met de Manta tafel
akoestische panelen voor het creeren van een aparte werkruimte in kantoor samen met de manta tafel

Perfecte architecturale integratie voor een eigentijds beeld. Een geavanceerd ontwerp dat voldoet aan de maximale functionaliteit, de toepassing van uitstekende innovatieve materialen en vakmanschap: de collectie van zowel draaideuren als schuifdeuren, geïntegreerd met het Spazio-partitiesysteem, maakt het mogelijk om ruimtes hun eigen bestemming te geven en aan elkaar te koppelen.

Geëvolueerde systemen die het Rimadesio-dna dragen, voorstellen die technologie en ontwerp kunnen combineren om beter in elk project te worden geïntegreerd

Noctum begeleidt en denkt met u mee in de technische toepassingsmogelijkheden binnen uw project.


Indien u verdere technische of bouwkundige vragen heeft of DWG-tekeningen wenst te ontvangen dan kunt u via de mail contact met ons opnemen of bel 010-2233820.

Onze openingstijden: wij werken enkel op afspraak of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem, wij hanteren flexibele tijden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. 


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.
Rimadesio dealer amsterdam glazen schuifdeuren

Rimadesio spazio

0,00