interior 06

rimadesio cover open

rimadesio-cover-garderobekast-zonder-deuren-rotterdam-italiaans-design

Rimadesio Modulor Open

Luxe lederen kastinterieur en glazen legplanken

De Rimadesio Cover open composities: Italiaanse exclusiviteit op maat

Rimadesio Cover garderobekast mogelijk in de uitvoering: wand-, vrijstaand en de open versie.
Het Cover kastensysteem is aangepast om meer ontwerpvrijheid te geven voor de kleedruimte. Perfect uniform in interieuruitrusting en afwerkingen. Cover Open is ontworpen als aanvulling op de overige versies en samen met deze om een ​​originele en evenwichtige stijl door te zetten in de ontwerpen.

Luxe maatwerk Italiaanse garderobekasten

Cover Open wordt onderbroken door aluminium frontprofielen, ontworpen om de kastelementen te versterken en hun esthetische minimalisme te benadrukken. Er is een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen: de structuur is verkrijgbaar in de 6 kleuren van het Cover-systeem. De top en het binnenwerk zijn verkrijgbaar in gelakt hout in de 46 Ecolorsystem-kleuren en in de 3 melamine-afwerkingen. De accessoires zijn verkrijgbaar in imitatieleer in 7 exclusieve Rimadesio-kleuren.

rimadesio-kast-cover-open-interior-6

Rimadesio Modulor Open

Luxe lederen kastinterieur en glazen legplanken

Rimadesio Cover en Cover vrijstaand

Het Cover kastensysteem bevat nu ook de nieuwe open versie:
Een exclusief modulair systeem ontworpen om kastoplossingen te creëren met maximale flexibiliteit van samenstelling. Altijd maatwerk in hoogte en breedte, Cover Open garandeert de maximale mate van maatwerk, dankzij een brede waaier aan uitrustingen en de mogelijkheid om open vakken af ​​te wisselen met opbergsystemen  met een scharnierend sluitmechanisme door het Cover vrijstaand systeem.

Rimadesio-cover-design-italiaanse-garderobekast-zonder-deuren
Rimadesio-cover-design-italiaanse-garderobekast-zonder-deuren-noctum

Ontdek Rimadesio bij Noctum

Noctum is sinds 2008 een gespecialiseerd technisch Rimadesio dealer voor particuliere en zakelijke interieuren.

Dankzij onze technische vaardigheden kunnen wij ingewikkelde projecten soepel laten verlopen, van het eerste ontwerp tot de installatie. We zijn bedreven in het aanpassen van standaardproducten om precies te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, zodat alles perfect in elk project past.

U bent van harte welkom in onze interieurstudio voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Rimadesio.
Bel voor een afspraak 010 2233820 of stuur een mail naar info@noctum.nl

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architectonische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. In samenwerking met de vooraanstaande architect Guiseppe Bavuso biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, deursystemen, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels aan. High-end kwaliteit welke het allerbeste in het hedendaagse Italiaanse exclusieve design vertegenwoordigt. 

GERELATEERDE interieurs

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.