interior 02

rimadesio SELF PLAN

modulor wandsysteem of interieurpanelen in notenhout en self-plan dressoir in glas

Rimadesio Self Plan en Modulor

Structuur bronzo met noten afwerking en Self Plan schrijftafel met zwevend dressoir.

De Rimadesio Self Plan composities: Italiaanse exclusiviteit op maat

Met de introductie van de Plan-componenten wordt de ontwerpflexibiliteit van het Self meubelsysteem verrijkt met nieuwe oplossingen, variërend van het bureau-element tot het woonkamermeubilair deel. Ontworpen door de huisontwerper van Rimadesio: Giuseppe Bavuso, wordt Self Plan voorgesteld in zwevende composities aan de muur of geïntegreerd in het Modulor wandpaneelsysteem.

Rimadesio-italiaans-design-wandmeubel-self-plan-en-modulor-wandpanelen

De woonkamermeubelversie heeft een aluminium structuur waarop je opbergmodules met lades, klepdeuren of open kasten kunt plaatsen. Tevens is hij voorzien van optionele kabelgoot voor een praktische tv-behuizing.

Luxe schrijftafel

In de schrijftafelversie is Self Plan verkrijgbaar met een extra vak in walnoot of eikenhout, dat vrij op het blad kan worden geplaatst en kan worden gecombineerd met lades. Het resultaat is een volledig functionele thuiswerkplek, uitgerust met een optionele kabelgoot om notebooks, mobiele telefoons of tafellampen op aan te sluiten.

luxe-italiaans-design-schrijftafel-rimadesio-self-plan-noctum

Rimadesio Self Plan en Modulor

Structuur bronzo met noten afwerking en Self Plan schrijftafel met zwevend dressoir.

Rimadesio Self Plan en Modulor

Lederen afwerking van de lades en top.

Self Plan is verkrijgbaar in zwevende uitvoeringen of composities die kunnen worden geïntegreerd in de Modulor-interieurpanelen, van het bureau tot het woonkamermeubilair.
Het systeem is volledig gemaakt van aluminium en gebaseerd op horizontale modulariteit, met een vaste diepte van 525 mm en een variabele lengte van 1616 tot 3856 mm.
Grote verscheidenheid aan afwerkingen: de aluminium structuur is verkrijgbaar in 46 Ecolorsystem-kleuren. In de schrijftafelversie kunnen de bovenkant en de achterste verhoging worden gemaakt van glas of kunstleer voor in totaal 106 afwerkingen.
Een optionele bovenste LED-verlichting maakt het voorstel compleet.

Rimadesio Modulor en Velaria schuifdeur

Een van de meest innovatieve kenmerken van het Modulor wandpanelensysteem is de mogelijkheid om alle Rimadesio-schuifpanelen te integreren, behalve het Graphis Light-model. Het Velaria paneel schuift in het wandbekledingssysteem en is perfect uitgelijnd met de stijl, ontworpen om zich aan te passen aan eventuele dikteverschillen tussen de wanden. 

luxe wandpanelensysteem in notenhout met schuifdeur in de wand rimadesio modulor en velaria schuifdeur

De schuifdeur is voorzien van een ingebouwde schuifrail, met een gepatenteerd verstelprofiel dat het mogelijk maakt om het exact waterpas te stellen en eventuele verschillen in de plafondhoogte op te vangen.

design-glazen-schuifdeur-in-wandsysteem-rimadesio-modulor-rotterdam

Rimadesio Modulor en Velaria

Structuur bronzo met noten afwerking en Velaria schuifdeur

detail rimadesio velaria schuifdeur in de modulor wandpanelen

Rimadesio Velaria en Modulor

Velaria schuifdeur wegschuivend in de wand

Ontdek Rimadesio bij Noctum

Noctum is sinds 2008 een gespecialiseerd technisch Rimadesio dealer voor particuliere en projectmatige klanten.
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend (interieur)advies. Alle schuifdeuren uit de collectie van Rimadesio zijn bij ons te bekijken.
Bel voor een afspraak 010 2233820 of stuur een mail naar info@noctum.nl

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architectonische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. In samenwerking met de vooraanstaande architect Guiseppe Bavuso biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, deursystemen, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels aan. High-end kwaliteit welke het allerbeste in het hedendaagse Italiaanse exclusieve design vertegenwoordigt. 

GERELATEERDE interieurs

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.