interior 01

rimadesio maxi

luxe schuifdeuren met vlakverdeling in notenfineer en patroonglas rimadesio maxi

Rimadesio Maxi

Structuur in noten, glas in transparant sahara. Rechts de self bold zwevend ladeblok

rimadesio-schuifdeuren-maxi-vlakken

De Rimadesio Maxi schuifdeur een in het oog springende patchwork deur

“Rimadesio Maxi is een wandsysteem ontworpen voor grote ruimtes. Een essentiële en verfijnde oplossing, in staat om te scheiden maar niet te verdelen, waardoor vloeiende ruimtes ontstaan waar licht domineert. “

Designer Giuseppe Bavuso

Maxi is het nieuwe schuifpaneelsysteem ontworpen door Giuseppe Bavuso: het is het negende product in het assortiment schuifpanelen, na Velaria, Sail, Daimon, SohoSiparium, Graphis Light en Graphis Plus.

Een altijd op maat gemaakt voorstel, dat zelfs op grote afmetingen kan worden afgewezen, met panelen die 3500 mm hoog en 2000 mm breed zijn. De brede ontwerpflexibiliteit maakt het mogelijk om altijd op maat gemaakte composities te maken, geschikt voor huishoudelijke, professionele, horeca- en winkelcontexten.

Onbetwistbare hoofdrolspelers van het systeem, de glasoppervlakken worden gekenmerkt door een onregelmatig aluminium rasterpatroon met onafhankelijke glazen, ontworpen om maximale sterkte en stabiliteit aan de structuur te geven.
Het resultaat is een rigoureus maar licht ontwerp dat de kwaliteiten van het glas versterkt en zo de subtiele transparantie, het lichtspel of de reflecties versterkt, in een mix van afwerkingen met eindeloze esthetische oplossingen.

De schuifdeuren van Rimadesio lenen zich uitstekend als scheidingswand tussen inloopkast en slaapkamer of kleedruimte. De gehele schuifdeurencollectie van Rimadesio is hier bijzonder geschikt voor; afhankelijk van uw wensen en stijlkenmerken. 

 

Maxi is beschikbaar in aluminium bedekt met walnoot en warmtebehandeld eikenfineer of bruin, bronzo, grafiet, zwart aluminium. Het glas is verkrijgbaar in 73 afwerkingen.

Het is mogelijk om het paneel aan te passen met verschillende glasafwerkingen, volgens een vooraf bepaalde modulariteit.

Zoals alle schuifpanelen in de collectie, gebruikt Maxi de gepatenteerde Rimadesio-schuifrail, die een perfecte nivellering en absolute stilte mogelijk maakt, wat zorgt voor gekalibreerde en veilige bewegingen, zelfs in grote samenstellingen.

Ontdek Rimadesio bij Noctum

Noctum is sinds 2008 een gespecialiseerd technisch Rimadesio dealer voor particuliere en zakelijke interieuren.

Dankzij onze technische vaardigheden kunnen wij ingewikkelde projecten soepel laten verlopen, van het eerste ontwerp tot de installatie. We zijn bedreven in het aanpassen van standaardproducten om precies te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, zodat alles perfect in elk project past.

U bent van harte welkom in onze interieurstudio voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Rimadesio.
Bel voor een afspraak 010 2233820 of stuur een mail naar info@noctum.nl

technische informatie rimadesio maxi

  • Op maat gemaakt.
  • Aluminium in combinatie met een glazen paneel.
  • Gepatenteerd telescopisch stelprofiel en glijprofiel in geëxtrudeerd aluminium.
  • Geschikt voor grote afmetingen tot 2000 mm breed en3500 mm hoog per paneel. 
  • Verkrijgbaar als enkele of dubbele schuifdeur voor pocketsystemen schuivend in de wand.
  • Zachte bewegingsrem om soepele en stille bewegingen te garanderen bij het sluiten.
  • Geïntegreerde handgrepen.

Ecolorsystem is de naam dat het exclusieve gelakte glas van Rimadesio onderscheidt in de mat en glanzende afwerking.
Ecologische kleuren uitsluitend geproduceerd op basis van waterverf.
De kleur is in het dubbele glas bestand tegen vlekken, stof en vocht.
De dikte van het glas zorgt voor een exclusief “diepte” -effect.

rimadesio-sail-glassoorten

 

rimadesio moon gelakt glas kleuren

Structuurkleuren in bruin en zwart, noten en eiken, geborsteld aluminium in meerdere kleuren en de ecolorsystem kleurenrange van Rimadesio

Download hier de technische product-PDF van de Maxi deur. 

Vraag hier de DWG-files op van de Maxi deur.

Rimadesio Maxi schuifdeur prijzen

Alle systemen van Rimadesio worden volledig voor u op maat gemaakt in de gewenste kleur, afmeting en afwerking. Het is daarom niet mogelijk om de prijzen online aan te bieden.
U kunt ons dan ook een mail sturen of bellen voor een geheel vrijblijvende offerte 010-2233820

Rimadesio levertijden

U dient uit te gaan van een levertijd van 8 werkweken na orderbevestiging.

Montage

Wij hebben een eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Rimadesio.
Wij leveren en monteren wereldwijd.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architectonische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. In samenwerking met de vooraanstaande architect Guiseppe Bavuso biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, deursystemen, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels aan. High-end kwaliteit welke het allerbeste in het hedendaagse Italiaanse exclusieve design vertegenwoordigt. 

GERELATEERDE interieurs

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.