interior 04

rimadesio Self plan

Rimadesio-italiaans-design-wandmeubel-self-plan-en-modulor-wandpanelen

Rimadesio Self Plan

Zwevend dressoir  op maat gemaakt in combinatie met Modulor wandpanelen

De Rimadesio Modulor wandpanelen: Italiaans high-end design 

Nieuwe compositieoplossingen dankzij het Self Plan-systeem beschikbaar in bureau- en woonversies. Het voorstel omvat speciale zwevende planken waarop speciale opslagunits vrij kunnen worden gerangschikt.

Rimadesio Modulor

Litech grigio rigato afwerking op de kastenwand

detail rimadesio modulor wandsysteem met draaideuren

Rimadesio Modulor

Detail Litech grigio rigato afwerking 

De uitgeruste compartimenten van het Modulor wandbekledingssysteem zijn ontworpen om objecten te ordenen en op te bergen, dankzij een breed scala aan accessoires die in het systeem zijn opgenomen. De deuren met pushopening worden versterkt door de exclusieve materialen van de Litech grigio rigato.
Binnenin zijn de opbergsystemen, de zijkanten en de achterkant verkrijgbaar in glas in vele afwerkingen: van Ecolorsystem glanzende en mat gelakte kleuren tot transparant en gesatineerd glas.

rimadesio modulor wandpanelen in glas of textiel met rimadesio self plan dressoir en design legplanken. Italiaans high end interieurdesign

Het Modulor wandpanelensysteem past zich aan elke bestaande architecturale situatie aan en integreert veranderingen in plafondhoogtes tot op de millimeter. Het resultaat is een complete fraai afgewerkte wandoplossing, waarin opbergvakken, zwevende units en verlichte planken zijn geïntegreerd.

Nieuwe stellingkasten benadrukken de lineariteit van het Modulor wandbekledingssysteem. Uitgerust met hangende laden en aluminium planken van 5 mm, geven de nieuwe elementen ritme aan de uitgeruste muur, zonder de geometrie te veranderen

exclusieve-wandpanelen-litech-rimadesio-modulor-noctum-rotterdam

Rimadesio Modulor

Litech grigio rigato afwerking

Rimadesio Self Plan

Het Self Bold zwevende dressoir met de 26 mm zijkant, heeft dezelfde wandafwerking voor een perfecte kleurbalans.

Met de introductie van de Plan-componenten wordt de ontwerpflexibiliteit van het Self-systeem verrijkt met nieuwe oplossingen, variërend van het bureau-element (schrijftafel) tot het woonkamermeubilair. De woonversie is voorzien van een aluminium structuur waarop je opbergmodules met lades, klepdeuren of open kasten kunt plaatsen. Ook is hij voorzien van optionele kabelgoot voor een praktische tv-behuizing.

Rimadesio Modulor en Self Bold dressoir

Structuur bronzo met afwerking in sahara en lederen lademat

Ontdek Rimadesio bij Noctum

Noctum is sinds 2008 een gespecialiseerd technisch Rimadesio projectstudio voor particuliere en zakelijke interieuren.

Dankzij onze technische vaardigheden kunnen wij ingewikkelde projecten soepel laten verlopen, van het eerste ontwerp tot de installatie. We zijn bedreven in het aanpassen van standaardproducten om precies te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, zodat alles perfect in elk project past.

U bent van harte welkom in onze interieurstudio voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Rimadesio.
Bel voor een afspraak 010 2233820 of stuur een mail naar info@noctum.nl

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architectonische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. In samenwerking met de vooraanstaande architect Guiseppe Bavuso biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, deursystemen, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels aan. High-end kwaliteit welke het allerbeste in het hedendaagse Italiaanse exclusieve design vertegenwoordigt. 

GERELATEERDE interieurs

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.