Exclusieve Italiaanse Interieurs

rimadesio nieuws

modulor wandsysteem of interieurpanelen in notenhout en self-plan dressoir in glas
Rimadesio Modulor en Self-plan

Noctum exclusief Rimadesio dealer voor particuliere en zakelijke klanten

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte. Rimadesio vervaardigt geheel op maat gemaakte glazen, lederen of porcellanatto gres binnendeuren en schuifdeuren met een rank aluminium kader.

Naast de deurencollectie is er een indrukwekkend aanbod aan maatwerk inloopkasten en meubelen die exclusief ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.
Noctum is sinds 2008 officieel Rimadesio dealer voor zowel particuliere klanten alsmede partner voor architecten en projectontwikkelaars.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820
Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons eveneens mailen info@noctum.nl

“New Interiors” is de nieuwe Rimadesio-collectie die is ontworpen om nieuwe manieren van leven te definiëren. Ontworpen door Giuseppe Bavuso.

Een scheidingsoplossing wat lijkt op een patchwork, de Maxi-schuifpanelen bereiken uitzonderlijke afmetingen, van 2000mm breed en 3500mm hoog, dankzij een nieuw ontworpen structuur. Het Self-dressoir verrijkt de ruimte met een nieuwe combinatie van luxe afwerkingen.

Nieuwe componenten, zoals het Self Plan systeem, of nieuwe compositieoplossingen, zoals het Velaria schuifpaneel wegschuivend in het Modulor wandbekledingssysteem. Luxe, innovatieve oplossing gericht op maximale integratie tussen systemen.

De diverse Rimadesio-systemen zijn perfect op elkaar afgestemd op technisch, dimensionaal en afwerkingsniveau. Zoals in deze woonkamer, opgedeeld in verschillende ruimtes dankzij Velaria schuifpanelen, en waarin het Modulor wandbekledingssysteem, geïntegreerd met de Self-lades, zijn esthetische en functionele kwaliteiten het best tot uitdrukking brengt.

Nieuwe compositieoplossingen dankzij het Self Plan-systeem beschikbaar voor zowel de kantoorruimtes alsook de woonomgeving. Het voorstel omvat speciale hangende planken waarop opslagruimtes vrij kunnen worden gerangschikt.

Een oplossing voor verschillende opslagbehoeften, typisch voor de kastruimte, die een unieke luxe stijl uitstraalt door de combinatie van een hoogwaardige kwaliteit van details en exclusiviteit van de materialen.

Cover Open is ontworpen als aanvulling op de vrijstaande Cover en de Cover voor de wand of inbouw in niches. 

De boodschap van Rimadesio is gericht op de constructieve details, het unieke functionele aspect en de exclusieve materialen. Een verhaal gebaseerd op gevoelsbeleving en gericht aan klanten, die zich richten op design en innovatie.

Download catalogus interiors