GET INSPIRED

Agape rond ligbad IN-OUT in marmer. In-out is een bad met een afgeronde binnenafwerking en een zeer veelzijdige uitstraling. Dit fraaie bad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vrijstaand of voor een hoekopstelling , inzet of verzonken insta

SKU 11155638

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

AGAPE IN-OUT

Fabrikant Agape

Agape rond ligbad in marmer uitgevoerd Nero Marquina marmer. Dit bad is ook te bestellen in Cararra white of een marmersoort naar keuze.

In-out is een bad met een afgeronde binnenafwerking en een zeer veelzijdige uitstraling. Dit fraaie bad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vrijstaand of voor een hoekopstelling , inzet of verzonken installatie. De kranen kunnen zowel tegen de muur alsook de vloer gemonteerd worden. Bovendien, alleen in de versie met vierkante rand, kunnen de kranen op de rand van het bad worden gemonteerd. 

Capaciteit: 520lt
Gewicht: 154 kg.
Afmeting:&oslash1300 &times 600mm (variabele maten)

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.