GET INSPIRED

Design tv wandmeubel uitgevoerd in glas, Italiaans high-end design. Noctum is Rimadesio specialist voor uw interieurprojecten T. 010 22 33 820

SKU 11194309

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Rimadesio Abacus design glazen tv-meubel in gelakt glas 17

Luxe wandmeubel uitgevoerd in glas, Italiaans high-end design voor de moderne woonruimte.  

Op deze afbeelding Rimadesio Abacus wandmeubel met glazen achterpaneel in glazend 59 grigio glas met geintegreerde verlichting bovenkant paneel. Lage kasten met druklades in 41 grigio ombra glas. 
Zwevende kastjes met druklades in glanzend 41 grigio ombra glas. 
Legplanken met optioneel geintegreerde LED-verlichting in 41 grigio omba gelakt glas. 
.

Afmetingen H 1652 BR 3200 D 655

Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt “work in progress” systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.

Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.