GET INSPIRED

Aladin Slide Mono panelen: een glazen paneel aangebracht aan één zijde van het frame zodat één zijde een verzonken oppervlak heeft en de andere zijde een overlap van het aluminium frame. Het glas, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithis

SKU 10278561

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

GlasItalia Aladin Slide Mono

Aladin Slide Mono panelen:  een glazen paneel aangebracht aan &eacute&eacuten zijde van het frame zodat &eacute&eacuten zijde een verzonken oppervlak heeft en de andere zijde een overlap van het aluminium frame. Het glas, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithisch gehard 6 mm in &eacute&eacuten stuk of gelamineerd 3 + 3 mm. Het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150.

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Itali&euml. Opgericht door de familie Arosio in Itali&euml is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak in de studio of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem.