Top

rimadesio dealer amsterdam en rotterdamNoctum is niet zomaar een studio


Naast onze liefde voor interieurdesign is onze studio tevens een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren. Tevens doen wij actief mee aan het Witte de Withfestival.
Houdt u voor onze galerie-activiteiten onze facebookpagina "Galerie De Kromme Elleboog"in de gaten 

Particulier

Noctum biedt professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving, waarbij innovatieve oplossingen en een strakke minimalistische vormgeving met een hoge designwaarde de uitgangspunten zijn.
 
Realisatie van moderne architectonisch vormgegeven binnen- en buitenruimtes.
 

Zakelijk

De filosofie van Noctum is gericht op turn-key totaalprojecten: advies, inrichten, leveren en complete montage.

Wij geven technisch totaaladvies aan architecten en projectontwikkelaars en kunnen dan ook vanaf de beginfase (tekentafel) van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de vertaling van de wensen en functionele invulling.

 

Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.

 

Indien u onze partner bent in de rol van architect, klant of professionele interieurleverancier, dan zijn wij in staat onze diensten, leveringen en prijzen op u aan te passen, zodat u een optimale ondersteuning kunt verkrijgen bij uw project.

Dit kan variëren van projectkorting en de beste groothandelsprijzen, tot het verstrekken van niet-standaard ontwerpen of materialen en het vergelijken van prijsberekeningen.Noctum

Kromme Elleboog 35

3012 VM  Rotterdam

T. 010 22 33 820


info@noctum.nl
@