Rimadesio business-to-business contracts

Costum made oplossingen zijn in de regel voor Rimadesio de enige optie om de vele voorstellen uit de collectie te kunnen aanbieden.
Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Rimadesio Project is de speciale afdeling voor grote leveringen en interieurs van openbare gebouwen, hotels, publieke ruimtes en alle soorten projecten die een op maat gesneden aanpak vereisen.

Wij werken nauw samen met ontwikkelaars en architecten om hun doelgroep en de specifieke eisen van het project te begrijpen.
Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit en dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

rimadesio nederland kantoor en zakelijke projecten
Meer zakelijke projecten treft u aan op op de website van Rimadesio

Rimadesio particulieren

Wij geven technisch totaaladvies rechtstreeks aan particuliere klanten of (interieur)architecten inzake de toepassingsmogelijkheden van Rimadesio. Dit exclusieve high-end merk kan dan ook vanaf de beginfase van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de wensen en functionele invulling. 

Noctum is sinds 2008 officieel dealer van Rimadesio.
In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in dit technische en innovatieve merk.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.