Top

AGAPE IN-OUT 03

  • Design rond bad italiaanse badkamer agape inout 5
  • Modern rond bad cristalplant agape inout
  • Design badkamer agape inout italiaanse badkamers
  • Design rond bad italiaanse badkamer agape inout 4
0,00
  stuk


AGAPE IN-OUT

Fabrikant Agape

Agape rond minimalistisch ligbad. In-out is een bad met een afgeronde binnenafwerking en een zeer veelzijdige uitstraling. Dit fraaie bad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vrijstaand of voor een hoekopstelling , inzet of verzonken installatie. De kranen kunnen zowel tegen de muur alsook de vloer gemonteerd worden. Bovendien, alleen in de versie met vierkante rand, kunnen de kranen op de rand van het bad worden gemonteerd. 


Capaciteit: 520lt
Gewicht: 154 kg.
Afmeting:ø1300 × 600mm (variabele maten)

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code