Top

Rimadesio Alambra 07

  • Moderne wandkast boekenkast in glas en aluminium rimadesio alambra
  • Italiaans high end design boekenkast rimadesio alambra
  • Moderne boekenkast in glas en aluminium rimadesio alambra
0,00
  stuk


Moderne Italiaanse boekenkast


Op bovenstaande afbeelding een voorbeeld van een Alambra boekenkast compositie: loodkleurig structuur, olijfgroen gelakt boven- en vloerbase, achterpaneel en laden in olijfgroen glanzend gelakt glas, grijs transparante planken en zijpanelen. Interne lade uitgevoerd met lederen afwerking.

Met de komst van het Alambra systeem heeft Rimadesio zich op het pad begeven van een eigentijdse zienswijze op het klassieke meubel zoals het dressoir, de glazen kasten en ladeblokken.

De Alambra collectie kenmerkt zich door de exclusieve ontwerpdetails van de bijzondere structuur in diverse tinten aluminium. Legplanken voorzien van geïntegreerde LED-verlichting.

Het Alambra systeem van Rimadesio maakt het mogelijk diverse composities samen te stellen in verschillende afmetingen en technische interne voorzieningen.


Glas verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren. 

        Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met een decennialange ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen voor particuliere en commerciële projecten. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde deursystemen, garderobekasten, wandmeubelen en overige meubels van Italiaanse topkwaliteit en elegantie.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code