GET INSPIRED

Exclusieve boekenkasten in glas en aluminium met diverse opties aan legplanken, zwevende ladeblokken en vitrines : Rimadesio Zenit

SKU 12111518

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Rimadesio Zenit moderne wandkast

Rimadesio Zenit is het innovatieve sectionele systeem om woonkamers en walk-in closets in te richten. Bedacht op zichtwerk en opslag, geschikt voor elk deel van het huis.
Een veelzijdig systeem waarin elk element vrij kan worden gepositioneerd in de gewenste aantallen en op de gewenste hoogte.
Ware steunpunt van het Zenit programma is in feite het bajonetsluitingsysteem, welke het mogelijk maakt elk element waterpas te installeren. De muur- en plafondstaanders maken elke samenstelling mogelijk.

Op bovenstaande afbeelding een opstelling in een geborsteld lood structuur. De legplanken en glazen vitrines in nr. 63 transparant grijs rookglas.

Onder de Zenit boekenkast met een palladio aluminium frame en rete bronzo glas. 

Rimadesio legplank in rete bronzo glas

Detail Zenit opstelling met transparante grijs rookglas vitrines.

rimadesio zenit luxe boekenkast met glazen vitrines

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.