GET INSPIRED

Friend is een vrijstaand toonbank- en bureauscherm van 6 mm gehard transparant extralicht glas, gekenmerkt door sobere lijnen en aandacht voor detail.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Categorie Tag

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Luxe glazen vrijstaand bureauscherm of toonbankscherm

FRIEND is een vrijstaand toonbank- en bureauscherm van 6 mm gehard transparant extralicht glas, gekenmerkt door sobere lijnen en aandacht voor detail.

De sokkels, bevestigd en verlijmd op het glas, zijn van zwart gelakt hout met zichtbare nerf. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met of zonder documentdoorvoer.

Laten we tot slot niet vergeten dat glas niet alleen een oneindig recyclebaar materiaal is, maar ook belangrijke eigenschappen heeft die het verkiezen boven plastic: het is veilig, gemakkelijk te desinfecteren en te ontsmetten en is bijna immuun voor externe verontreinigingen.

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk