GET INSPIRED

Diapositive van Glas Italia is een collectie bestaande uit een bank, sofa, bureaus en een kleine boekenkast in extralicht transparant, gelamineerd en thermisch gelast glas met elementen van massief natuurlijk essenhout of donkerbruin eiken aan de buitenranden van de steunzijden. De bank is verkrijgbaar in transparant glas in de volgende afwerkingen: extralicht, helder grijs, donkergrijs, lila of oranje.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Design glazen meubel Diapositive

Er is ook een tweede versie in twee kleuren, nog steeds in transparant glas, verkrijgbaar in twee verschillende combinaties: a) oranje rugleuning, heldergrijze zijkanten, bovenkant / zitting. b) lila rugleuning, extra lichte zijkanten en bovenkant / zitting. De bank is alleen verkrijgbaar in de monochromatische versie. De stoelen worden geleverd met een kussen in zwart of gemêleerd grijs 12 mm dik vilt. Een paneel in natuurlijk essenhout of in donkerbruin eiken legt op de tafelbladen. De boekenkast en de bureaus zijn verkrijgbaar met kabeluitgang

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk