GET INSPIRED

De Glas Italia Pirandello-bureau is een schrijftafel in extralicht  transparant glas of in een nieuw speciaal dubbelzijdig extralicht zuur geëtst glas gehard en thermisch gelast. Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Aan de zijkanten van de schrijftafel is een voetsteunbalk bevestigd door middel van aluminium plaatjes met satijn inox afwerking die in de diepte van het glas zijn geplaatst. In de zuur geëtste versie is de staaf in aluminium met satijn inox afwerking, terwijl in de transparante versie de staaf in natuurlijk as is. De grote zorg voor de details en de uitgebalanceerde verhoudingen zorgen voor een uitstraling van harmonie en natuurlijke gratie.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk