GET INSPIRED

Strata van Glas Italia is een bijzonder mooi bureau met poten van gebogen geëxtrudeerd kristal die een blad ondersteunen voorzien van een lade met push-pull opening, volledig bedekt met gehard glas, glanzend of mat gelakt. De onderkant van de lade is in dezelfde afwerking als de buitenkant. In het blad is het ook mogelijk een dubbelzijdige spiegel te plaatsen, waardoor het bureau verandert in een luxe kaptafel.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Luxe glazen makeup tafel of bureau

Luxe schrijftafel of bureau in extra licht 15 mm dik glas met gebogen glazen poten die een blad ondersteunen met een (push-pull) lade, volledig afgewerkt met gehard glas, mat of glanzend gelakt, 45 ° gelijmd.

De onderkant van de lade is in dezelfde glasafwerking als het bureau. Aan de bovenkant van het bureau is een speciale behuizing gefreesd om kabels op te bergen met de mogelijkheid om in een dubbelzijdige spiegel te steken om het bureau om te toveren in een moderne make-up tafel.

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk