GET INSPIRED

Fragment ontworpen door Nendo voor Glas Italia is een prachtig kamerscherm. Minimale samenstelling van 2 panelen. De prijs verwijst naar een enkel paneel. 

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Categorie Tag

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Luxe glazen kamerscherm

Extralight gehard glazen kamerscherm met een bijzondere ruitdecoratie op dubbelzijdige spiegel of in gehard brons glas. 

Twee loodrecht geruite kristallen zijn aangebracht op een dubbelzijdig zilver glanzend geborsteld aluminium frame gescheiden door een opening van enkele centimeters. 

Deze objecten creëren een spel van gespiegelde reflecties, bedekkingen en transparanties die de toeschouwer misleiden, de objecten die worden weerkaatst door de afgeschermde objecten en vice versa, verduisteren en verwarren. Het scherm is gemaakt van scharnierende modulaire panelen.

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk