Top

Rimadesio Self Bold 01

  • Modern italiaans design nachtkast in glas en marmer rimadesio self bold
  • Rimadesio self bold afwerking
  • Rimadesio self bold dressoir detail
  • Rimadesio self bold sideboard detail
0,00
  stuk


Rimadesio Self Bold nachtkast

Wat wij gewend zijn van Rimadesio wordt wederom waargemaakt. Een eenvoudig, minimalistisch design met een zuiver lijnenspel en ononderbroken vlakken.

 

De Self Bold toegepast als nachtkastje.

De top is een van de belangrijke kenmerken van deze Self Bold serie; dik marmer of de glazen verzie waar een dun aluminium profile de omtrek markeert.


Rimadesio Self Bold kast met palladio aluminium structuur, avorio hoogglans gelakt glas en een blad in calacatta marmer. 

Rimadesio Self Bold kast met palladio aluminium structuur, avorio hoogglans gelakt glas en een blad in calacatta marmer.

Self bold kast in geborsteld koper aluminium structuur en amaranto gelakt glas. 

Self bold kast in geborsteld koper aluminium structuur en amaranto gelakt glas.

Self Bold dressoir in geborsteld koper alu structuur,  grigio ombra hoogglans gelakt glas en een emperador marmer blad. 

Self Bold dressoir in geborsteld koper alu structuur,  grigio ombra hoogglans gelakt glas en een emperador marmer blad.De Self collectie is een modulair wandsysteem voor elke ruimte van het huis, die het mogelijk maakt om enkel -en dubbelzijdige dressoirs, tafels, ladeblokken en zwevende muur composities te creëren.
Een veelzijdig ontwerp waarvan de belangrijkste kwaliteit zijn veelzijdigheid is, het combineren van de esthetiek van Rimadesio’s  gelakt glas in 62 Ecolorsystem kleuren.
Self kan vrij worden ontworpen, met modulaire horizontale samenstellingen of verticaal gevormde kasten. Het systeem bestaat uit een set van laden en klepdeuren volledig bedekt met gelakt glas en open houten modules gelakt in  een Ecolorsystem kleur afwerking.
De composities zijn vrijstaand met een aluminium basis en verstelbare pootjes.
Deuren en zijden zijn volledig bedekt met gelakt glas in Ecolorsystem afwerking.
Deuren en laden zijn met push opening, de lades zijn uitgerust met volledig uittrekbare rails. 

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code