GET INSPIRED

Een reeks lage tafels en gesloten en open opbergmeubels, ontworpen als een doos in een doos, in gelamineerd 5+5 mm. thermisch gelast extralicht glas. Deze zijn geplaatst op een basis van reflecterend gepolijst RVS. Een ruimte in de transparante extralichte glaseenheid die op 45° is gelijmd, maakt een tweede element met opbergfunctie mogelijk, verkrijgbaar in transparant gekleurd glas. In de collectie is er ook een lage opbergtafel met zes planken in gelamineerd 5+5 mm. glas in dezelfde hierboven beschreven kleurstelling. Ook deze zijn thermisch gelast en hebben een basis in reflecterend gepolijst roestvrij staal. De collectie wordt aangevuld met opbergkoffers voor functionele objecten, verkrijgbaar in twee versies: met de hand gecanneleerd met plantaardige vezels of in Zebrano-hout met zwaluwstaartverbindingen.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk