Top

Rimadesio Abacus Living 11

  • Modern wandmeubel wandkast in gelakt glas op maat rimadesio abacus
  • Rimadesio abacus living modulaire kastsystemen maatwerk kasten design kasten gelakt noctum projecten rimadesioshop 10
  • Rimadesio abacus design wandmeubel tv meubel 24
0,00
  stuk


Rimadesio Abacus zwevende ladekasten 11

Rimadesio Abacus design zwevend wandmeubelsysteem. 
Op deze afbeelding een wandcompositie van Rimadesio. Panelen in grigio chiaro gelakt glas met LED-verlichting.  Hangkasten in transparant grijs (gerookt) glas.

Afmetingen: H van compositie 1652 H vanaf vloer 1977 Br 4804 D 505

Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt "work in progress" systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.


Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak. 

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code