GET INSPIRED

Een minimalistische wastafel. Een houten box in combinatie met ofwel een kristallen glas of een marmeren, waar als bij toverslag, het water langs stroomt. Direct drainage, geen pop-up. De box kan gecombineerd worden met elke spiegels uitehet Agape assorti

SKU 9402437

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

AGAPE BOXES WASTAFEL

Fabrikant Agape

Een minimalistische wastafel. Een houten box in combinatie met ofwel een kristallen glas of een marmeren, waar als bij toverslag, het water langs stroomt. Direct drainage, geen pop-up. De box kan gecombineerd worden met elke spiegels uitehet Agape assortiment. Zolang de voorraad strekt.

Afmetingen cm 80 x 52,5d x 80h – 31 “1/2 x 120” 5/8 x 31 “1/2
Levertijd: 3-5 weken.
Technische info
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.