GET INSPIRED

Wastafel van wit Cristalplant® zonder kraangaten. Met overloop gat compleet met glanzend, roestvrij stalen overloop rand. Exclusief afvoer (wij adviseren u graag over de mogelijkheden).

Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Agape DEEP, wastafel van wit Cristalplant&reg zonder kraangaten. Met overloop gat compleet met glanzend, roestvrij stalen overloop rand. Exclusief afvoer.

Afmetingen cm 80 x 50d x 18h -. 31 “1/2 x 19” 5/8 x 7 “1/8 Gewicht 29 kg – 63,9 kg
Levertijd: 3-5 weken.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.