Top

Glasitalia sherazade patchwork schuifdeuren

  • Design italiaanse patchwork schuifdeuren op maat
  • Design italiaanse gekleurd glazen schuifdeuren op maat
  • Moderne glazen patchwork schuifdeuren italiaans design glasitalia
  • Design glas in lood deuren op maat
  • Luxe italiaanse glazen schuifdeuren op maat glasitalia patchwork
  • Moderne glas in lood schuifdeuren op maat
0,00


SHERAZADE PATCHWORK, uitbreiding van de deurencollectie van Sherazade, stelt voor om interieurs te ontwerpen, nieuwe en verrassende ontwerpideeën met een grote decoratieve aantrekkingskracht Het oppervlak van de deuren – schuivend al dan niet in de wand,  met en zonder deurpost - is verdeeld in vier rechthoekige ruiten , verkrijgbaar in een breed scala van kristalafwerkingen, een eigentijdse herinterpretatie van de oude "kathedraalvensters" voor een uiterst suggestief eindeffect van lichten en kleuren.

design italiaanse schuifdeuren met vlakken  

Sherazade Slide Patchwork

Sherazade Slide Patchwork is een deurpaneel van groot detail en elegantie, waarvan het oppervlak is opgedeeld in vier delen waar verschillende soorten glas, getemperd monolithisch 6 mm of gelamineerd 3 + 3 mm kunnen worden gebruikt. Deze panelen, voorzien van een pakking, zijn ingebracht in het midden van de aluminium profielen, geleverd in vijf verschillende afwerkingen. Het glas, beschikbaar in een zeer breed scala van afwerkingen, is gecertificeerd in overeenstemming met de ANSI Z97.1 en UNI ENI 2150 veiligheidsvoorschriften.

 

Sherazade Pocket Patchwork

De Sherazade Pocket Patchwork-deuren, met dezelfde functies als Sherazade Slide Patchwork, zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd met de meest voorkomende systemen van schuifdeuren zonder stijl, zoals Scrigno Essential® Scorrevole en Eclisse® SyntesisLine. enkele of dubbele deur, zijn verkrijgbaar met of zonder slot. Subframes voor gipsplaat of bakstenen muren zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Sherazade Pocket Frame Patchwork

De Sherazade Pocket Frame-deuren, met dezelfde functies als Sherazade Slide Patchwork, zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd in de meest voorkomende schuifdeursystemen met deurstijl met deurstijl. De deur wordt geleverd met een telescopische aluminium deurstijl voor wanden met een dikte van 90 tot 130 mm, in dezelfde afwerking als het deurkozijn De twee versies, enkele of dubbele deur, kunnen met of zonder slot worden geleverd, Subframes voor gipsplaat of bakstenen muren zijn op aanvraag beschikbaar.
design gekleurde rechthoekige ruiten voor een glazen schuifdeur op maat gemaakt.
SHERAZADE is een deurencollectie ontworpen door Piero Lissoni.

De deuren zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: schuifdeur met wand- of plafondrail (SHERAZADE SLIDE); pocketdeuren geïntegreerd in de meest voorkomende systemen van schuifdeuren met zichtbaar of verborgen frame (SHERAZADE POCKET); draaideur met zichtbaar of verborgen frame (SHERAZADE SWING FRAME en SHERAZADE WING PLAIN)

De panelen zijn verkrijgbaar in glas of in het nieuwe "Porcellanato" in neutrale tinten ("beton / cement", "marmer" of "steen" effecten) of in vijf varianten van natuurlijke en gevlamde "hout" effecten en worden ingevoegd door middel van van een verzegeling in het aluminium frame, die wordt geleverd in vier verschillende afwerkingen. Het resultaat is een deur met strakke lijnen en veel aandacht voor details.

 

Alle glazen, getemperd monolithisch 6 mm of gelaagd 3 + 3 mm dik, zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en kleuren: neutraal transparant glas; transparant gekleurd glas; reflecterend glas; glanzend of reflecterend gelakt glas; mat gelakt glas; ondoorzichtig of glanzend gekleurd diffuserglas; enkelvoudig of dubbelzijdig zuur geëtst glas; transparant of zuur geëtst patroonglas; glas voor buitenverlichting met mazen of met stoffen; schaduwrijk bovenlichtglas; grijs reflecterend glas; patroon versierd glas; "Life" gedecoreerd glas.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code