Top

rimadesio stripe

Rimadesio Stripe schuifdeuren


Rimadesio Stripe is het nieuwe systeem van schuifpanelen. Altijd maatwerk zowel in hoogte als in de breedte. Stripe wordt gekenmerkt door aluminium dwarsprofielen aan beide zijden van de deuren. Een nieuwe interpretatie van licht als cruciaal onderdeel van het hedendaagse interieur, waar een hoge stilistische waarde is gekoppeld aan maximale technologische kwaliteit.
Moderne aluminium schuifdeuren op maat Rimadesio Stripe
Van de woon- naar de slaapruimte, Stripe is een uitgedacht systeem voor elk deel van het huis, alsook voor professionele en publieke omgevingen.
Stripe pas perfect bij de schuivende Velaria panelen en is dus verkrijgbaar in dezelfde glasafwerking: 50 Ecolorsystem glanzend, mat en reflex gelakte kleuren, transparant, gesatineerd en neutraal glas. De structuur is in bruin of zwart aluminium. De handgreep, geïntegreerd in het ontwerp van de dwarsprofielen, is een exclusief detail.
Stripe maakt gebruik van de exclusieve Rimadesio glijrail welke stabiliteit en verstelbare bewegingen, ook voor composities van grote afmetingen, garandeert.  

          Technische data - contact ons
         http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

ndien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.


Inspiratie
Luxe aluminium en glazen scheidingswand tussen inloopkast en slaapkamer
moderne schuifdeur woonkamer en keuken in glas en aluminium
Moderne schuifdeur voor woonkamer op maat gemaakt Rimadesio Stripe aluminium in combinatie met glas
Luxe italiaanse schuifdeuren op maat in glas en aluminium Rimadesio Stripe
design aluminium schuifdeuren italiaans Rimadesio Stripe
design schuifdeuren voor badkamer rimadesio stripe