Top

Rimadesio Link+ Pocket Schuifdeur

  • Design glazen schuifdeur op maat rimades
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat 2
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat 11
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat 1
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat 4
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat 16
  • Glazen schuifdeur op maat rimadesio  lin
  • Design schuifdeuren schuifdeuren op maat
0,00


Rimadesio Link+ Pocket Schuifdeuren


Een gloednieuwe design schuifdeur met diverse innovatieve technische oplossingen. De Link design deur is uitgerust met omkeerbare en onzichtbare "gepatenteerde" scharnieren, die het mogelijk maken om de opening van richting te veranderen en uiterst snelle montage te garanderen. 
Dit unieke gepatenteerde product garandeert een minimum aan geluidsniveau en een duurzame kwaliteit. Het esthetisch principe bestaat uit de totale integratie van slotschild en glasoppervlak. De Link design deur is leverbaar met het bijpassende Link kozijn of het Slim kozijn met extra smalle zichtzijde. Beide kozijnen zijn aanpasbaar aan de dikte van de wand.
Het gepatenteerde handvat is gemaakt van een fusie van geanodiseerd aluminium en verkrijgbaar met of zonder draaiende stekker. Het deurpaneel is verkrijgbaar in gebleekt eiken, eiken wenge gelakt, of in verschillende kleuren van glanzend gelakt glas.
Link + is de slanke versie, die wordt gekenmerkt door de ultra dunne deurstijlafwerking.

       Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code