Top

Rimadesio dealer

Rimadesio dealer voor particuliere en zakelijke interieuren


Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte. Rimadesio vervaardigt geheel op maat gemaakte glazen, lederen of porcellanatto gres binnendeuren en schuifdeuren met een rank aluminium kader.
Naast de deurencollectie is er een indrukwekkend aanbod aan maatwerk inloopkasten en meubelen die essentieel ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.

Rimadesio amsterdam stripe schuifdeur voor slaapkamer
De boodschap van Rimadesio is gericht op de constructieve details, het unieke functionele aspect en de exclusieve materialen. Een verhaal gebaseerd op gevoelsbeleving en gericht aan klanten, die zich richten op design en innovatie

Op deze foto de manta tafel, de vrijstaande cover garderobekast, links dress bold inloopkast, rechts zenit inloopkast

luxe vrijstaande garderobekast in glas Rimadesio Cover, op de achtergrond de Dress Bold inloopkast van Rimadesio

Noctum begeleidt en denkt met u mee in de technische toepassingsmogelijkheden binnen uw project. Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Klik hier voor meer technische specificaties van de systemen. De catalogi zijn hier te bekijken c.q. downloaden

Moderne schuifdeuren op maat 

rimadesio dealer gespecialieerd in particuliere en projectmatige toepassing

Unieke glazen schuifdeursystemen geheel op maat vervaardigd. Met recht mag gezegd worden dat dit Italiaanse high-end merk een leidende rol heeft in de ontwikkeling van luxe innovatieve schuifdeuren. 

Warmte en materiaalgebruik karakteriseren de lijnen van bovenstaand Velaria schuifpaneel. In het leveringsprogramma is een luxe glascollectie opgenomen waarbij tussen twee transparante glasplaten een metalen net wordt toegepast. Dit kan in brons, koper, goud, rvs of aluminium zijn en maken van de schuifdeur elegant onderdeel van het interieur. Lees meer

Design binnendeuren

Moderne glazen binnendeuren op maat Italiaans design Rimadesio
De moderne glazen binnendeuren zijn het onderwerp van technisch en stilistisch ontwerp. Het bedrijf heeft dan ook een leidende rol als het gaat om hoogwaardige architectonische oplossingen voor de binnenruimte.

Garderobekasten in glas

Moderne glazen garderobekasten vrijstaand of ingebouwd in een niche. Display systemen voor de inloopkast.

Rimadesio blijft zichzelf innoveren. De garderobe- en opslagsystemen gekenmerkt door haar veelzijdigheid. Toe te passen in een willekeurige architectonische setting, zowel thuis als op kantoor. Vrijstaande garderobekasten, kasten geheel op maat gemaakt ten behoeve van niches en de vrijstaande displaykasten voor de accessoires. Zomaar een greep uit de mogelijkheden van de systemen.

Living area

Luxe TV wandkast in glas met ladenblokken  in glas en hout. Legplanken met LED-verlichting in zelfde kleur als de achterwand.

De living area onderzoekt het woongedeelte in al zijn verschillende vormen, van modulaire systemen tot interieuraccessoires. De exclusieve esthetische kwaliteiten van glas en de uitzonderlijke veelzijdigheid van de compositiemogelijkheden bieden nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen van woonruimtes.

Van het architecturale concept tot de stilistische definitie van omgevingen: een uitgebreide visie die de mogelijkheid biedt om complete en esthetisch consistente meubelontwerpen te creëren.

Boekenkasten

Moderne boekenkasten op maat gemaakt in aluminium, glas en hout. Italiaans high-end design van Rimadesio.
De boekenkasten worden gekenmerkt door een grote veelzijdigheid in de samenstelling en unieke technische oplossingen, die de functionele mogelijkheden uitbreiden. Aluminium en glas zijn de belangrijkste materialen die verschillende ontwerpconcepten voor de boekenkast mogelijk maken. 

Inloopkasten

exclusieve Italiaanse maatwerk inloopkast Rimadesio

De inloopkasten combineren architectuur en de modulaire kastsystemen. De meest persoonlijke ruimte in het huis worden kamers die moeten worden ontworpen met het oog op uitstekende functionele prestaties en een exclusieve stilistische definitie van de gebruiker.

Nachtmeubels

Luxe display kast op maat gemaakt

Eettafels - vergadertafels

moderne eettafels met een glazen, marmer of houten blad. Italiaans design van RIMadesio
De tafel als ontwerpelement van een ruimte met uiteenlopende gebruikersvereisten. De tafel als eettafel, vergadertafel of desk.

Dressoirs - kastsystemen - barmeubel

Luxe Italiaanse dressoirs, kasten, barmeubels op maat

Exclusieve design boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, zwevende wandmeubels en vrijstaande kasten uitgevoerd in glas, gefineerd hout en aluminium.

Geheel naar eigen inzicht samen te stellen.

De uitzonderlijke variëteit aan kleuren van het gelakte glas in glans en matte afwerking, in 62 kleuren van de Ecolorsystem-collectie zorgt voor de grootste vrijheid van stijlinterpretatie

Bijzettafels en zwevende vitrinekasten

moderne design salontafel high-end italiaans design van Rimadesio
De moderne salontafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte. Een brede collectie oplossingen in esthetiek en afwerking voor de architectonische leef- of werkomgeving. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Blad keuze in 30 tinten mat of glossy gelakt glas, walnoot of (zwart) eiken, frame in diverse tinten (gelakt) aluminium.

Noctum werkt niet locatiegeboden. Door onze jarenlange ervaring met het toepassen van Rimadesio hebben wij vele projecten op onze naam staan in binnen- en buitenland. De technische know-how is onze sterke kant.

 

Of u nu enkel een deur nodig heeft of een complete verbouwing wenst, wij zijn omringd door een professioneel bouwteam bestaande uit constructeurs, architecten en ambachtslieden. Dit maakt ons in staat u volledig te ontzorgen gedurende het gehele bouwproces.  

 

Naast Rimadesio werken wij met overige high-end Italiaanse merken voor een complete inrichting.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.