Top

Rimadesio Abacus Living 19

  • Rimadesio abacus glazen wandmeubel met zwevende lades en glazen achterpaneel
0,00
  stuk


Rimadesio Abacus design glazen tv-meubel in wit gelakt glas 19

Modern op maat gemaakt wandmeubel van Rimadesio in gelakt glas met geintegreerde TV. Italiaans high-end design. 

Op deze afbeelding Rimadesio Abacus wandmeubel met glazen achterpaneel in 45 avorio glas met geintegreerde verlichting. Lage zwevende containers met druklades of draaideuren in 46 lino glas. Vitrinekast in 46 lino glas.  
Legplanken met optioneel geintegreerde LED-verlichting. 


Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt "work in progress" systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.


Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code