Top

GlasItalia Aladin Swing Plain Mono

  • Aladin swing plain mono 02 rgb
  • Design glazen draaideur op maat glasital
0,00
  stuk


GlasItalia Aladin Swing Plain Mono

Aladin Swing Plain Mono en Aladin Swing Plain Duo zijn custom-made draaideuren met een aan het oog onttrokken frame en verstelbare pivotscharnieren. 

De glaspanelen kunnen uitgevoerd worden in monolithisch gehard 6 mm in één stuk of gelamineerd 3 + 3 mm , verkrijgbaar in diverse uitvoeringen . Alle glaspanelen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 .
Het is mogelijk om verschillende soorten sloten te monteren en te kiezen tussen handgreep en knop, die de in de stijl zijn qua afwerking als het frame.

Het ingelegde aluminium subframe, onzichtbaar als de deur gesloten is , is beschikbaar voor cement muren alsook gipsplaat. 
Design: Piero Lissoni

Het glas is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van de meest klassieke en traditionele tot de meest bijzondere en innovatieve. 

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.
Design: Piero Lissoni

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak in de studio of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code