GET INSPIRED

Aladin Swing Frame Mono en Aladin Swing Frame Duo zijn op maat gemaakte draaideuren met een telescopische deurpost en verstelbare pivotscharnieren. In de Aladin zwenkframe Mono versie wordt een glaspaneel aangebracht op één zijde van het frame , om zo

SKU 10376941

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

GlasItalia Aladin Slide Duo

Aladin Swing Frame Mono en Aladin Swing Frame Duo zijn op maat gemaakte draaideuren met een telescopische deurpost en verstelbare pivotscharnieren.
In de Aladin zwenkframe Mono versie wordt een glaspaneel aangebracht op &eacute&eacuten zijde van het frame , om zo een gezicht te hebben met een verzonken oppervlak.
De glaspanelen kunnen uitgevoerd worden in monolithisch gehard 6 mm in &eacute&eacuten stuk of gelamineerd 3 + 3 mm , verkrijgbaar in diverse uitvoeringen . Alle glaspanelen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 .
Het is mogelijk om verschillende soorten sloten te monteren en te kiezen tussen handgreep en knop, die de in de stijl zijn qua afwerking als het frame.

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Itali&euml. Opgericht door de familie Arosio in Itali&euml is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak in de studio of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem.