Top

Rimadesio Abacus Living 04

  • Design tv  meubel luxe wandmeubel in glas op maat rimadesio abacus
  • Rimadesio abacus living detail
  • Gelakt glazen legplank rimadesio abacus living
0,00
  stuk


Rimadesio TV Wandmeubel 04

Rimadesio Abacus Living TV wandmeubel biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen. Exclusief high-end Italiaans design op maat.

Compostie op bovenstaande foto in Avorio gelakt glas. Glazen units in grijs "gerookt "transparant glas. 

Afmeting:  W 4004 H 1977 D 505.
Deze compositie bestaat uit  base units met klepdeur aan linkerzijde en floor units met schuifdeuren aan de rechterkant. Voorzien van LED-verlichting welke in de legplanken geintegreerd zijn. Tevens zijn de glazen achterpanelen voorzien van verlichting, zowel aan de onder- alsook de bovenkant. 
Het aan/uit systeem is in de glazen achterplaat geintegreerd middels een soft touch systeem. 


Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt "work in progress" systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.


Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code