Top

AGAPE UFO

  • Vrijstaand roestvrij staal bad agape ufo bath
  • Moderne rond bad in roestvrijstaal agape ufo
  • Rvs roestvrij staal rond bad italiaanse badkamers agape ufo
0,00
  stuk


AGAPE SPOON UFO BAD

Fabrikant Agape

Agape Ufo is een extra grote roestvrij stalen badkuip dat de industriële componenten toepast voor gebruik in grote badkamers. Verkrijgbaar in gepolijst roestvrij staal of met een wit geëmailleerd interieur en een donkergrijze glazuur buitenkant (RAL7021). Dat roept herinneringen op aan de traditionele gietijzeren badkuipen. Het bad is uitgerust met één Exmar rugleuning


Capaciteit: 320 lt
Gewicht: 115 kg.
Afmeting: cm 180,9 x 49h x 97,2d

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code