Top

Rimadesio schuifdeuren

RIMADESIO SCHUIFDEUREN OP MAAT


De moderne glazen schuifdeuren uit de collectie van Rimadesio waarborgt de continuïteit van de ruimte. De exclusieve schuifdeuren vormen een architectonisch concept welke de mogelijkheid creëert verschillende ruimtes af te bakenen, met behoud van een sterk gevoel van eenheid in het algemeen.

Foto: Rimadesio Velaria schuifdeur met inbouwrail en brons geborstelde structuur. Meer infoLuxe Italiaanse glazen schuifdeuren op maat. Rimadesio Velaria

moderne glazen schuifdeuren woonkamer op maat kamerhoog italiaans design

Projecten die ontwikkeld zijn voor de maximale veelzijdigheid: "maatwerk" systemen geschikt om aan iedere architectonische situatie tegemoet te komen.

Rimadesio leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.

 
Grote keuze in afwerking glas en structuur

Deze maatwerk schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een groot scala aan glasafwerkingen, dit geldt tevens voor de structuur.

Het is mogelijk glas toe te passen met een fijnmazig 'net' tussen 2 panelen in de luxe afwerking gold, brons, aluminium of inox.

Foto: Rimadesio Velaria schuifdeur met palladio aluminium structuur en rete bronzo glas. Meer info
Moderne glazen schuifdeur met brons en goudkleurig gaasnet. Exclusief Italiaans design

Foto: velaria schuifdeur ten behoeve van inloopkast
Rimadesio Velaria schuifdeuren in rete bronzo glas
Daarnaast is er een keuze aan schuifdeuren met speciale afwerkingen.

De Stripe schuifdeuren worden gekenmerkt door aluminium dwarsprofielen aan beide zijden van de deuren, waardoor de composities perfect dubbelzijdig zijn.

Foto: Stripe met een bruin gelakt aluminium structuur en profielen en grijs transparant glas (fumé). Meer info
Rimadesio Stripe moderne glazen schuifdeuren met aluminium profilen. High-end Italiaans design

De Sail schuifdeur met verticale profielen, waarbij de laatste tevens een afwerking heeft in het luxe gefineerd walnotenhout of warmtebehandeld eiken. De Sail schuifdeur biedt een zeer ruime mogelijkheid tot het combineren van het glas uit de Ecolorcollectie en de uitvoering van de structuur en kan dan ook gezien worden als een waar meubelstuk in de ruimte. 
Foto: Rimadesio Sail met een structuur in walnotenfineer en grijs transparant glas. Meer info
Moderne schuifdeuren in glas en aluminium of notenafwerking rimadesio sail

De Soho schuifdeur is uitgevoerd met vlakken in (gelakt) aluminium, gefineerd walnotenhout of eiken.Ook deze schuifdeur heeft raakvlakken met de traditionele Japanse schuifdeur. 
Foto: Rimadesio Soho schuifdeur: structuur in walnotenhout gefineerd aluminium en reflecterend helder glas. Meer info
Moderne glazen schuifdeur met vlakverdeling Rimadesio Soho, exclusief Italiaans designDe Rimadesio Daimon schuifdeur is geinspireerd op de typische traditionele Japanse schuifwand en een waar grafisch en architecturaal lijnenspel. Een kruising van horizontale en verticale aluminium profielen bevestigd op het glas. Ook hier geldt een grote keuze uit de Ecolor glascollectie van Rimadesio. 
Foto: Rimadesio Daimon schuifpanelen met bruine aluminium structuur, transparant grijs glas met gelaagd bruine decoratie in dezelfde afwerking van de structuur. Meer info

moderne japanse schuifdeuren op maat in aluminium en glas, Rimadesio Daimon

Naast de schuifdeuren met speciale uitvoeringen en bewerking biedt Rimadesio ook minimalistische schuifpanelen uitgevoerd in het Ecolor kleursysteem ontworpen door Rimadesio.
De Graphis Plus leent zicht hier uitstekend voor. Grote glazen panelen welke toegepast kunnen worden om een privéruimte te creëren. Meer info
Moderne glazen schuifdeuren als afscheidingswand van een slaapkamer Rimadesio Graphis plus

Voor het afsluiten en stofvrij houden van nissen en inloopkasten heeft Rimadesio de Graphis Light ontworpen. Enkelvoudige, minimalistische schuifdeuren met enkel glas verkrijgbaar in diverse afwerkingen van het glas en de structuur. Meer info
moderne glazen schuifdeur voor afsluiten van een inloopkast Rimadesio Graphis Light

De Siparium schuifdeuren kunnen zowel als schuifdeur alsook in de harmonica-versie uitgevoerd worden met een keuze in vakverdeling. Met de Siparium is het mogelijk een steellook deur te creëren. 
Foto: Rimadesio Siparium met bronzen glazen panelen en vlakverdeling in bruin gelakt aluminium. Meer info
moderne glazen schuifdeuren met vlakken stalen deuren rimadesio siparium
Foto: harmonicaversie van de Siparium panelen. Bruin aluminium frame met transparant glas. Meer info
Moderne vouwdeur of harmonicadeur Rimadesio Siparium


Compositiemogelijkheden

Tot slot is het mogelijk de schuifdeuren uit de verschillende collecties met elkaar te combineren.
Onderstaand een voorbeeld van de Stripe en Velaria schuifdeur.

moderne op maat gemaakte Italiaanse schuifdeuren voor particulieren en zakelijke ruimtes

Nog een voorbeeld van de Velaria schuifdeur welke zeer goed samengaat met de taatsende Vela binnendeur

moderne glazen schuifdeur in combinatie met de taatsdeur beide in transparant glas rimadesio Italiaans high-end design

Keyfeatures maatwerk schuifdeuren Rimadesio: 

  • Gepatenteerd schuifprofiel in geëxtrudeerd aluminium, ontworpen om de ruis van het paneel tot een minimum te reduceren wanneer de schuifdeur verschuift
  • Schuifdrager. Dubbele nylon body die kantelt op twee assen, ontworpen om eventuele onvolkomenheden in de muur en het plafond op te vangen om een correcte schuifbaarheid te garanderen. Centrale gegalvaniseerde stalen as. Vier wielen in nylon en glasvezel.
  • Max draagvermogen 100 kg.
  • Zachte bewegingsrem, uitgerust met een terugstelveer
  • Aanpassing in hoogte van het paneel dankzij de laterale kruiskoppeling. De aanpassing is ook mogelijk met het paneel al gemonteerd om de montagewerkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken
  • Gepatenteerde afdekprofielen ten behoeve van de rails in geëxtrudeerd aluminium met snelbevestigingssysteem. Beschikbaar in dezelfde afwerking van de schuifpanelenstructuur of klaar om te worden geverfd passend aan de klaar van het plafond
  • Gepatenteerd telescopisch stelprofiel. Hiermee kunt u verschillen in plafondhoogte compenseren zonder het gebruik van opvullingen. Hoogteverstelling 25 mm
  • Aluminium inbouwprofiel, geschikt om op locatie te worden geverfd. Rail verstelbaar tot 14 mm in hoogte

Indien u verdere technische of bouwkundige vragen heeft of DWG-tekeningen wenst te ontvangen dan kunt u via de mail contact met ons opnemen of bel 010-2233820.

Onze openingstijden: wij werken enkel op afspraak of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem, wij hanteren flexibele tijden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. 


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

@