Top

Modulaire wandpanelen

Luxe lambrisering wandbekleding in leder, textiel, hout of keramiek

luxe wandbekleding met keramische platen
Luxe wandpanelen ook wel bekend onder de noemer ‘lambrizering’ als een warme afwerking van de standaardwanden. Een modulair systeem geheel aan te passen aan de eisen van de ruimte en de wens van de gebruiker. Deze fraaie wandpanelen worden geheel op maat gemaakt en kunnen aangepast worden aan iedere architectonische situatie. Modulor maakt het mogelijk om georganiseerde of samengestelde geometrische patronen te creëren, om planken, kasten of vitrines vrij te positioneren en om te kiezen uit een breed scala aan materialen en exclusieve afwerkingen zoals hout, leder, glas en keramiek.

Wandpanelen in diverse afmetingen en patronen afgewerkt met een aluminium structuur in 303 bronzo, wandpanelen in ’17 sahara’ notenhout, legplanken in 303 bronzo kleur
luxe modulaire wandpanelen in notenhout
close-up van de wandpanelen en het detail van de legplank
notenhouten wandpaneel met geintegreerde leplank

Een boisserie-systeem

 

Een eindeloze modulaire Modulor is gebaseerd op de vrije combinatie van vierkanten en rechthoekhoekige combinaties. Een gedetailleerd geometrisch concept, waarmee wanden kunnen worden ontworpen die altijd op maat zijn gemaakt in hoogte met een sterke expressieve waarde.

De panelen zijn verkrijgbaar in 4 standaardbreedtes tot een maximum van 1280 mm. Breedtereductie is ook beschikbaar.

Glazen wandpanelen met een aluminium structuur in 301 peltro kleur, lambrisering 134 peltro mat gelakt glas, legplanken 301 peltro. Self Bold zwevende vitrinekast, structuur 301 peltro, kast met scharnierende deur 15 notenhout, deur en interne legplanken in 63 grigio (grijs transparant glas0, glazen bovenblad 134 peltro mat gelakt glas: W 2570 H 691 D 488
luxe glazen wandpanelen in diverse kleuren
Detail glazen rechthoekige wandpanelen in combinatie met de legplank

detail Self Bold wandkast met glazen lambrisering
glazen vitrinekast in zelfde afwerking als glazen wandpanelen

Textiel wandpaneel en kozijnloze Moon deur geïntegreerd tot een vlakke wand

Modulor textiel wandpanelen in combinatie met de Moon binnendeuren eveneens afgewerkt in dezelfde textieluitvoering en zwevende horizontale Alambra vitrinekasten.


Aluminium structuur in 304 platino, stoffen wandpanelen in T052 segale, glazen greep voor de deur in 137 platino mat gelakt; Alambra met klepdeur in grijsachtig reflecterend glas.
exclusieve afwerking vierkante wandpanelen in textiel
Detail greep van de Moon deur met omstelknop in Peltro kleur. Stoffen paneel, lux T052 segale, van de deur is gelijk aan de wandpanelen.
detail greep in combinatie met de Moon deur met een textiel afwerking
Zwevende Alambra glazen vitrinekast met LED-verlichting gefixeerd aan de gestoffeerde wandpanelen.
detail van de glazen vitrinekast geintegreerd met de stoffend wandpanelen

Rimadesio Modulor lederen wanden

0,00
Luxe stoffen wandpanelen op maat rimadesio modulor

Textiel wandbekleding

0,00