Top

rimadesio long island

Long Island is een tafelsysteem ontworpen door Giuseppe Bavuso voor het Italiaanse high-end meubelmerk Rimadesio. Verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief de uitschuifbare versie. Met Long Island kunt u een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen combineren.

 

Long Island is een tafel met een strak ontwerp, dankzij de eenvoud van de lijnen die de hele structuur een gevoel van lichtheid en kracht geven.  Innoverend, verfijnd met een eigenzinnige stijl maakt de Long Island tafel bijzonder geschikt voor exclusieve en eigentijdse smaakomgevingen.

Het blad is verkrijgbaar in diverse soorten marmer, meer dan 30 kleuren glas of hout. Het onderstel is eveneens verkrijgbaar in diverse kleurafwerkingen van het aluminium. 

Long Island tafel met zwart marmer (noir saint laurent) 
Rimadesio Long Island tafel met marmer bladAGAPE LARIANA

Tafel mat gelakt glazen blad, rechts de vrijstaande Rimadesio Cover kast, achter Velaria schuifdeuren en Abacus inloopkast
Rimadesio Long Island tafel in mat gelakt glas
Long Island tafel uitgevoerd in grijs marmer en lucido aluminium structuur. Op achtergrond Alambra wandkastjes, Eos legplanken en Self zwevende ladeblokken.
italiaanse design eettafel met marmer blad Rimadesio Long Island

Italiaanse design eetttafel rimadesio long island
Detail Long island in zwarte nikkelstructuur, grijs transparant gehard glazen blad en rond frame met zilveren afwerking.
Rimadesio tafel long island met glazen blad

Tafel uitgevoerd in rechthoekige versie met palladio kleur gelakte structuur en walnootafwerking van het blad

Rimadesio Long Island tafel met houten blad walnoten.
Frame in 22 glazend zwart aluminium, blad 183 noir saint laurent
moderne vierkante eettafel met marmer blad rimadesio long island italaans design

Een tafel die wordt gekenmerkt door zijn exclusieve stijl en functionalistisch ontwerp. Maakt de perfecte integratie mogelijk met alle schuifdeursystemen en het volledige scala aan complementaire meubelen van Rimadeso. Kleuren kunnen geheel op elkaar aangepast worden.
moderne vierkante eettafel met zwart marmer blad
Op de achtergrond de Stripe schuifdeuren
glazen rechthoekige tafel met zwarte poten
kleur blad in rosso India
Rimadesio long island tafel uitgevoerd in een rood blad
italiaanse design tafel met een wit blad

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.