Top

CONTACTNoctum is gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier. De buurt staat bekend om zijn artistieke, multiculturele smaak en niet te vergeten de vele restaurants en pubs.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie maatwerkmeubels en objecten, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse  design

Naast onze liefde voor interieurdesign en metamorfoses is onze studio tevens een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren. Tevens doen wij actief mee aan het Witte de Withfestival.


rimadesio in rotterdam

PARTICULIER


De filosofie van Noctum is gericht op het creeren van een maatwerk interieuroplossing met een Italiaanse twist.
Wij bieden professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving, waarbij persoonlijke voorkeuren en hedendaagse vormgeving met een hoge functionele designwaarde de uitgangspunten zijn.
Wij zijn omringd door een vast professioneel bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.
Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie of een vrijblijvende kennismaking indien u zich aan het oriënteren bent.

ZAKELIJK

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Tijdens de 18-jarige geschiedenis van Noctum hebben contractuele orders een belangrijk onderdeel van ons werk gevormd.
Dankzij onze kennis van luxe Italiaanse deursystemen (Rimadesio), design meubilair, luxe Italiaanse keukens en badkamers en aanverwante apparatuur, evenals grote ervaring met high-standard interieurimplementatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van een oplossing op maat geheel tegemoetkomend aan de individuele wensen en budgetten.


Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.

Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit. Dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Kromme Elleboog 35

3012 VM  Rotterdam

T. 010 22 33 820


info@noctum.nl@