Top

Effegibi Bodylove

UW EIGEN THUIS WELLNESS

De effegibi 'bodylove' is een nieuw sauna- en hammamsysteem dat innovatie combineert met de esthetiek van het Italiaanse design.


De modulaire structuur kan vrij worden samengesteld om een sauna, Turks bad, douche en ontspanningsruimte te bouwen.

Een complete wellness of spa die u kunt samenstellen volgens uw persoonlijke smaak en de ruimtevereisten van uw eigen huis. U bent zelfs vrij om materialen, afwerkingen en extra functies te kiezen.

Sauna en stoomcabine met elkaar gecombineerd. Geheel op maat gemaakt in materiale naar keuzen. Exclusieve materialen geven deze exclusieve sauna een architonische touch aan uw wellness
Het design omvat de ECC-opstelling (remote Effegibi comfort control )en de kleurentherapie-technologie van Effegibi.

BodyLove-materialen zijn uiterst luxueus en innovatief, maar zijn tegelijkertijd gebonden aan de sauna- en hamamtraditie en stimuleren de perceptie van de spa-ruimte als een omgeving die perfect past in de omgeving. 

De wanden van de sauna kunnen worden geleverd met warmtebehandeld massief hout, bijna met een "gerookte" smaak, met een ongewone en eigentijdse textuur. Hammam-materialen zoals keramiek en grès-porselein zijn ook zeer aangenaam en comfortabel voor onze huid wanneer u geniet van de unieke stoomervaring


De saunaruimte wordt gekenmerkt door houten banken opgehangen in een frontale positie en door een lage eenheid - in hout bedekt met aardewerk - dat zich naar achteren uitstrekt en de kachel, bedekt met geëmailleerd keramiek, ondersteunt. Het plafond is gemaakt van steengoed en heeft RGB LED-verlichting. De wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Canadese hemlock en behandeld massief hout, met de mogelijkheid om spiegelende afwerkingen toe te voegen, op aanvraag beschikbaar.
design sauna in walnotenhout op maat gemaakt. Diverse configuraties mogelijk. interieur finse sauna

De hamam behoudt dezelfde indeling als de sauna, met een hangende bank in Corian compleet met teakaccessoires (rugleuning + voetsteun) en een laag achterwaarts gelegen element dat de Nuvola Smart Power-stoomgenerator bevat, die van buitenaf kan worden geïnspecteerd. Een stalen kom met kopereffect biedt een moderne oplossing om het traditionele wasritueel tijdens het stoombad uit te voeren, terwijl een ronde douchekop een oppeppende waterstraal van bovenaf biedt. Daarnaast beschikt de hamam over chromotherapie en ECC (Effegibi Confort Control), het systeem dat is ingebouwd in elke Effegibi-stoomgenerator waarmee de gebruiker de functies van het Turkse bad op afstand kan regelen (instellen van de tijd waarop het wordt ingeschakeld, temperatuur, licht , enz.).

BodyLove sauna + hammam meet 365x202x220h of 396x176x220h cm, afhankelijk van de richting en positie van de toegangsdeuren tot de twee ruimtes. Het is ook beschikbaar in een onafhankelijke versie - alleen sauna of alleen hamam - met oplossingen om aan alle verschillende vereisten van verschillende locaties te voldoen; beide onafhankelijke versies meten 200x176x220h cm. Zoals alle Effegibi-producten biedt het een groot aantal aanpassingsmogelijkheden wat betreft de keuze en combinatie van materialen, inclusief die niet in het standaard assortiment zitten, om een ​​echt op maat gemaakte wellnessruimte te creëren.
sauna in Canadese hemlock en hamam met wanden in aan de achterkant geschilderd gecanneleerd glas

 BodyLove-systeem met sauna in Canadese hemlock en hamam met wanden in aan de achterkant geschilderd gecanneleerd glas.

luxe finse sauna op maat in warmtebewerkt hout

 Sauna in warmtebehandeld walnotenhout
 saunaruimte in Canadese hemlock en stoomcabine met stoomgenerator in actie.
Finse sauna in Canadees hemlock hout en stoomcabine met stoomgenerator in actie.
Moderne gecombineerde sauna met stoomcabine op maat
BodyLove-systeem met sauna in Canadese hemlock en stoomcabine met wanden in achtergeverfd caneworkglas.
BodyLove-systeem met sauna in massief warmtebehandeld hout en hamam met wanden in auvergne-steengoed
BodyLove-systeem met sauna in massief warmtebehandeld hout en hamam met wanden in auvergne-steengoed.

Detail van het BodyLove saunabinnenland in massief warmtebehandeld hout met verwarming bedekt met geëmailleerd keramiek op een steunbasis in steengoed Detail van de binnenkant van de sauna in massief warmtebehandeld hout met verwarming bedekt met geëmailleerd keramiek op een steunbasis in steengoed

sauna met chromotherapie Exclusieve sauna - steengoed plafond met verlichting / chromotherapie.

rvs bedieningspaneel voor de effigibi sauna Bedieningspaneel ten behoeve van de sauna

Detail van het oppervlak in botticino-marmer met de lente - diffuser en commando's voor de lente en douche met koperen effect warmtebehandelde stalen bak om zichzelf te baden met koud water tijdens het stoombad Detail van het oppervlak in botticino-marmer met de brondiffuser en commando's voor de bron en douche met koperen effect warmtebehandelde stalen bak om zichzelf te baden met koud water tijdens het stoombad


BodyLove H - hammam in steengoed met steunbasis voor de lente en bank in Corian.
Bodylove stoomcabine of hammam afgewerkt in corian en steen.
hammam met chromotherapie voor thuis
Hamam in steengoed met steunbasis voor de lente en bank in Corian. Chromotherapie in actie.
Aangepast BodyLove-systeem. Hamam met vooringang, ruimte met planken en badjassen aan de linkerkant, muur met spiegelende afwerking aan de rechterkant en zij-ingang voor de saunaruimte
Aangepast systeem stoomcabine met vooringang, ruimte met planken en badjassen aan de linkerkant, muur met spiegelende afwerking aan de rechterkant en zij-ingang voor de saunaruimte.
design stoomcabine gecombineerd met een sauna. Geheel op maat gemaakt voor thuis
BodyLove-systeem met saunaruimte in massief warmtebehandeld hout aan de rechterkant. Hammam kamer met muren in steengoed en deur in 10 mm extra-licht gehard glas, rechter zijmuur met spiegelende afwerking.
architectonische sauna in combinatie met stoomcabine hammam geheel op maat gemaakt.

Aluminium frame, hammamcabine of stoomcabine met vooringang en geïsoleerde wanden met op maat gemaakte bekleding, banken en steunbasis in corian. Saunazijde in massief warmtebehandeld hout met vooringang. Buitenmuren en deuren in 10 mm extra licht gehard glas.
modern vormgegeven sauna samen met een stoomcabine in hout uitgevoerd

BodyLove-systeem met vooringangen voor de saunaruimte in massief warmtebehandeld hout en zij-ingang voor de hamamunit in steengoed en banken in corian. 10 mm gehard glazen panelen in extra helder glas.


CONFIGURATIEMOGELIJKHEDEN

 

 

met auvergne grès porselein en Canadees hemlock hout
met met auvergne grès porselein en Canadese hemlock hout
champagne grès-porselein en massief behandeld massief hout
Bodylove champagne grès-porselein en massief behandeld massief hout

met champagne grès-porselein en massief behandeld massief hout
voorbeeldopstelling hammam in combinatie met een sauna

gecanneleerd glas en hittebehandeld massief hout
gecanneleerd glas en hittebehandeld massief hout

 Canadees hemlock hout, champagne grès-porselein en spiegel
moderne wellness voor thuis met een turks bad en sauna

massief hout, champagne grès-porselein en spiegels
thermisch behandeld massief hout, champagne grès-porselein en spiegels