Top

Effegibi Logica

De Effegibi logica sauna en Turks stoombad past naadloos in iedere architectonische spa-ruimte

Deze luxe wellness combineert de twee tradities van de Finse sauna en de stoomcabine tot een enkel systeem. Ontworpen door talocci design, het model is de perfecte balans tussen pure functionaliteit, tijdloze esthetiek innovatie omdat het de twee wellness disciplines verenigt. Bovendien zorgen de veelzijdige personaliseringsopties ervoor dat de ontwerpen ideaal zijn voor priveomgevingen of andere plekken die geschikt zijn voor gezondheids- of schoonheidsverzorging.

Gecombineerde sauna en stoomcabine op maat

sauna in helder glas met stoomcabine   moderne sauna met turks bad combinatie. Geheel op maat gemaakt.

De effegibi 'logica' is verdeeld in twee delen: een voor de Finse sauna, de andere voor de stoomcabine. De sauna is versierd een uitstekende Canadese houtsoort. De hammam siert een selectie van schijnbaar traditionele maar zeer technische keramische materialen, zoals het hittebestendige, gelamineerde grès-porselein. Deze elementen verwijzen niet alleen naar een organisch en natuurlijk uiterlijk, maar kalmeren ook de zintuigen met aangename vingergevoeligheid. Bovendien verbindt een toegangsgedeelte, architectonisch gebouwd met gehard glas van 8 mm (15 mm in combinatie met grès-porselein), de aangrenzende secties en krijgt het zijn eigen stijlvolle doucheruimte, waar een douchekop in het midden oplicht met LED-verlichting
sauna en hammam samengevoegd tot een thuis spa chromotherapie voor de sauna

Standaard in alle Effebigi-wellness-omgevingen, biedt de 'logica' de voordelen van kleurentherapie - een belangrijk ingrediënt voor ons welzijn. Door middel van plafond- en wandarmaturen zijn de installaties volledig aanpasbaar om verschillende kleurenreeksen aan te bieden, van een opwindende rode tot een vrolijke sinaasappel, of een rustgevende groene tot een inspirerende paarse kleur. Bovendien bevat het ontwerp het exclusieve effegibi-geluidssysteem, waarmee muziek wordt afgespeeld via een tablet of smartphone.

high-end design de sauna en stoomcabine Logica van Effegibi

De Logica is zeer gebruiksvriendelijke, de geavanceerde technologie zorgt voor een volledige ontspanning voor het lichaam en de geest.

Om dit te ontwikkelen biedt effegibi’s de aquasteam aan met haar nieuwste en meest geavanceerde verwarmingsopties.

Door de stoomuitvoersnelheid en levensduur te beheersen, is de technologie verpakt in verschillende groottes om een ​​grote diversiteit te bieden en om rekening te houden met meerdere scenario's. Hierdoor kunnen wellness-ervaringen op maat worden aangepast en werkt het zelfs wanneer de kleinste ruimtes nodig zijn. Dit, samen met de opties voor de kleurentherapie, kunnen via een touchscreen op de centrale kolom in de 'logica' worden geregeld.
hammam stoomcabine en sauna voor thuis geheel op maat gemaakt exclusieve thuis hammam en sauna

Het is de innovatieve technologie van de 'nuvola smart stoomgenerator' waarmee Effegibi zelfs in de kleinste ruimtes sauna- en hammam-spa’s kan creëren. De 'touch & steam', 'aquasteam' en 'easysteam'-systemen definiëren elk een andere, maar uiterst krachtige en functionele stoomgenerator. Van verlichting tot aromatherapie en van stoomdichtheid tot muziek, ze leveren in een compacte vorm om omgevingen te transformeren in de perfecte spa's. Elk maakt gebruik van een touchscreen waarmee de gebruikers zelf hun eigen welzijn kunnen regelen.thuis wellness op maat gemaakt met de logica serie  touchscreen voor de combi stoomcabine en sauna