Top

AGAPE OTTOCENTO

  • Modern vrijstaand ligbad agape ottocento bath
  • Design badkuip cristalplant agape ottocento bath
  • Agape ottocento bath bad
  • Design ligbad agape ottocento bath
  • Inbouwbad agape ottocento
  • Modern ligbad vrijstaand italiaans design agape ottocento
  • Modern vrijstaand ligbad agape ottocento bath 1
0,00
  stuk


AGAPE OTTOCENTO BAD

Fabrikant Agape

Agape Ottocento. Een bad geïnspireerd door de vormen van het verre verleden , geïnterpreteerd met een eigentijdse, essentiële look; In tegenstelling tot de gietijzeren baden van oudsher, is Ottocento in Cristalplant biobased , een glad, zacht , modern composietmateriaal dat helpt de warmte van het water te behouden. Verkrijgbaar in wit of tweetonig met licht ( RAL als een indicatie 7044 ) of donker grijs ( RAL als indicatie 7021 ) exterieur. De onmiskenbare profilering van het ingebouwde Ottocento bad wordt een integraal onderdeel van de architectuur in de badkamer.


Capaciteit: 270 lt
Gewicht: 54 kg.
Afmeting: cm 178 x 59,5h x 79d

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code