GET INSPIRED

Luxe Italiaanse patchwork schuifdeur met een glas in lood effect. In gekleur glas en diverse kristalafwerkingen.
Ontworpen door Piero Lissoni voor het Italiaanse merk Glasitalia.
Kamerhoog geheel op maat gemaakt met een minimaal frame.

Zie kopje technische informatie voor meer info qua afwerkingsmogelijkheden van deze exclusieve schuifdeur.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Category

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Luxe patchwork schuifdeuren

SHERAZADE PATCHWORK, uitbreiding van de deurencollectie van Sherazade, stelt voor om interieurs te ontwerpen, nieuwe en verrassende ontwerpideeën met een grote decoratieve aantrekkingskracht.

Het oppervlak van de deuren – schuivend al dan niet in de wand,  met en zonder deurpost – is verdeeld in vier rechthoekige ruiten , verkrijgbaar in een breed scala aan kristalheldere afwerkingen, een eigentijdse herinterpretatie van de oude “kathedraalvensters” voor een uiterst suggestief eindeffect van lichten en kleuren.

NYCxDesign Awards 2020 - Best Architectural Products
ADA Archiproducts Design Award 2019

Sherazade Slide Patchwork

Sherazade Slide Patchwork is een deurpaneel van groot detail en elegantie, waarvan het oppervlak is opgedeeld in vier delen waar verschillende soorten glas, getemperd monolithisch 6 mm of gelamineerd 3 + 3 mm kunnen worden gebruikt.

Deze panelen, voorzien van een pakking, zijn ingebracht in het midden van de aluminium profielen, geleverd in vijf verschillende afwerkingen. Het glas, beschikbaar in een zeer breed scala van afwerkingen, is gecertificeerd in overeenstemming met de ANSI Z97.1 en UNI ENI 2150 veiligheidsvoorschriften.

Sherazade Pocket Patchwork

De Sherazade Pocket Patchwork-deuren, met dezelfde functies als Sherazade Slide Patchwork, zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd met de meest voorkomende systemen van schuifdeuren zonder stijl, zoals Scrigno Essential® Scorrevole en Eclisse® SyntesisLine. enkele of dubbele deur, zijn verkrijgbaar met of zonder slot. Subframes voor gipsplaat of bakstenen muren zijn op aanvraag beschikbaar.

moderne_glazen_patchwork_schuifdeuren_italiaans_design_glasitalia_

Sherazade Pocket Frame Patchwork

De Sherazade Pocket Frame-deuren, met dezelfde functies als Sherazade Slide Patchwork, zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd in de meest voorkomende schuifdeursystemen met deurstijl met deurstijl. De deur wordt geleverd met een telescopische aluminium deurstijl voor wanden met een dikte van 90 tot 130 mm, in dezelfde afwerking als het deurkozijn De twee versies, enkele of dubbele deur, kunnen met of zonder slot worden geleverd, Subframes voor gipsplaat of bakstenen muren zijn op aanvraag beschikbaar.

SHERAZADE is een deurencollectie ontworpen door Piero Lissoni.

De deuren zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: schuifdeur met wand- of plafondrail (SHERAZADE SLIDE); pocketdeuren geïntegreerd in de meest voorkomende systemen van schuifdeuren met zichtbaar of verborgen frame (SHERAZADE POCKET); draaideur met zichtbaar of verborgen frame (SHERAZADE SWING FRAME en SHERAZADE WING PLAIN)

De panelen zijn verkrijgbaar in glas of in het nieuwe “Porcellanato” in neutrale tinten (“beton / cement”, “marmer” of “steen” effecten) of in vijf varianten van natuurlijke en gevlamde “hout” effecten en worden ingevoegd door middel van van een verzegeling in het aluminium frame, die wordt geleverd in vier verschillende afwerkingen. Het resultaat is een deur met strakke lijnen en veel aandacht voor details.

Alle glazen, getemperd monolithisch 6 mm of gelaagd 3 + 3 mm dik, zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en kleuren: neutraal transparant glas; transparant gekleurd glas; reflecterend glas; glanzend of reflecterend gelakt glas; mat gelakt glas; ondoorzichtig of glanzend gekleurd diffuserglas; enkelvoudig of dubbelzijdig zuur geëtst glas; transparant of zuur geëtst patroonglas; glas voor buitenverlichting met mazen of met stoffen; schaduwrijk bovenlichtglas; grijs reflecterend glas; patroon versierd glas; “Life” gedecoreerd glas.

Show

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
MA-VRIJ 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00 Buiten openingsuren op afspraak mogelijk