GET INSPIRED

Glasitalia lage tafels , consoles en planken in gelaagd en gelijmd glas, gekenmerkt door een speciale iriserende multichrome afwerking de nuance is afhankelijk van de hoek van de lichtbron en het uitkijkpunt .

SKU 11072774 Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Glasitalia Shimmer side table

Glasitalia lage tafels , consoles en planken in gelaagd en gelijmd glas, gekenmerkt door een speciale iriserende multichrome afwerking de nuance is afhankelijk van de hoek van de lichtbron en het uitkijkpunt . Door de weerspiegeling van de objecten ontstaat er een magische en etherische uitstraling. Verkrijgbaar in ondoorzichtig of transparant glas , of transparant glas met een speciale decoratie 

In het ontwerpproces van spiegels, meubels, accessoires, rekken, boekenkasten, tafels en lage tafels bedient Glas Italia zich van de medewerking van gerenommeerde ontwerpers, zoals Piero Lissoni en Patrcia Urquiola. Bij Glasitalia kunnen zij hun creatieve talent uiten, gebruikmakend van de onuitputtelijke mogelijkheden van de edele en verfijnde materialen wetende:  glas.