GET INSPIRED

Collectie hoge tafels, lage tafels en console, gemaakt van meerlagig en multichromatisch glas, gecreëerd door vijf platen van 5 mm extralicht glas te lamineren met elk een andere gekleurde film. Het meerlagige glas is in verschillende vormen, glanzend geslepen gepolijst en “gefacetteerd” door middel van unieke schuine randen die door de transparantie van het glas het prachtige veelkleurige materiaal accentueren. Door middel van een speciale lijmtechniek worden de verschillende onderdelen vervolgens in totale helderheid aan elkaar gelast, waardoor zeer kostbare “meubeljuwelen” ontstaan. Verkrijgbaar in twee kleuren: oker en groen.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk