GET INSPIRED

Cryptée ontworpen door Jean Nouvel voor Glas Italia zijn hoge en lage tafels in speciaal bedrukt gekarteld glas, gelamineerd met 12 mm extra licht glas. Het oppervlak van dit kostbare materiaal vertoont veel kleine parallelle prisma’s, met een uitzonderlijk brekend lichteffect dat een onvergelijkbare schittering creëert. De poten, gemaakt van hetzelfde glas, gelijmd op 45°, creëren vierkante buizen met een caleidoscopisch effect. Ze kunnen worden gedemonteerd en aan de bovenkant worden bevestigd dankzij verfijnde paren doorboorde roestvrijstalen platen: de ene is in de bovenkant verzonken, de andere bevestigd aan de bovenkant van de poot. De trekstangen in de poten en de gepolijste chromen poten benadrukken de glasreflecties. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk