GET INSPIRED

Aladin Pivot Plain Mono is een op maat gemaakte draaideur met een verborgen frame en verstelbare scharnieropeningen.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Glas Italia. 

Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Aladin Pivot Plain Mono is een op maat gemaakte draaideur met een verborgen frame en verstelbare scharnieropeningen. Aan één zijde van het frame wordt een glas aangebracht om een ​​frame met een vlak oppervlak te hebben, terwijl het andere oppervlak uit het aluminium kader aan de omtrek wordt gehaald.

Het glas kan monolithisch getemperd zijn 6 mm in een enkel stuk of gelamineerd 3 + 3 mm, verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen. Het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150.

Het is mogelijk om verschillende sloten samen te stellen en tussen het handvat en de knop in de afwerking te kiezen als kader. Het ingelegde aluminium subframe, onzichtbaar wanneer de deur gesloten is, is beschikbaar voor zowel cementwanden als gipsplaat en kan tijdens het schilderen van de wanden worden gelakt.