GET INSPIRED

Minimalistische taatsdeur of pivot deur
Rank aluminium kader met vlakken
Glas in vele kleuren en afwerkingen.

Zie kopje technische informatie voor meer info qua afwerkingsmogelijkheden van deze exclusieve taatsdeur.

Noctum is sinds 2008 gespecialiseerd Rimadesio dealer voor zowel particuliere als projectmatige zakelijke klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Rimadesio.

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Luxe minimalistische taatsdeur met vlakken

De AIR taatsdeur is verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, waaronder hout, glas en aluminium. Hierdoor kunt u de deur volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en behoeften. De dubbele openslaande deuren bieden extra mogelijkheden voor grote open ruimtes en bieden dezelfde naadloze overgang en esthetische uitstraling als de enkele deur.

De Air-deur is helemaal aan te passen naar jouw wensen. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, zoals rete, sahara transparant, diamante transparant en gekleurd transparant. Je kunt ook kiezen voor een spiegel of een van de 46 glanzende lakkleuren uit de ecolorsystem-collectie. Bovendien kun je de glazen panelen combineren met een tweede afwerking voor een nog unieker resultaat. Zo creëer je een deur die perfect bij jouw stijl en smaak past.

Technische informatie Rimadesio Air

Why Rimadesio

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte. Rimadesio vervaardigt geheel op maat gemaakte glazen, lederen of porcellanatto gres binnendeuren en schuifdeuren met een rank aluminium kader.
Naast de deurencollectie is er een indrukwekkend aanbod aan maatwerk inloopkasten en meubelen die exclusief ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.

italiaanse design kledingkast vrijstaand rimadesio cover in glas leder en aluminium Noctum
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk