GET INSPIRED

Het veelzijdige ontwerp van Spazio wordt onderstreept door de mogelijkheid om het glazen wandsysteem te combineren met de Rimadesio schuifdeuren collectie.

Zie kopje technische informatie voor meer info qua afwerkingsmogelijkheden van deze exclusieve partitiewanden.
Noctum is sinds 2008 gespecialiseerd Rimadesio dealer voor zowel particuliere als projectmatige zakelijke klanten.

Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Rimadesio.

Eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Rimadesio. 

Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Rimadesio heeft in het leveringsprogramma de collectie ‘Spazio’ opgenomen. Architectonische systemen, glazen vaste wanden en glazen schuifdeuren op maat, die toegepast worden als afscheiding tussen bijvoorbeeld kantoren; ontwerpoplossingen om ruimtes af te bakenen.

De glazen wanden zijn zo ontworpen om enerzijds transparantie te bieden en anderzijds een ruimte af te bakenen voor bijvoorbeeld besprekingen. Het veelzijdige ontwerp van Spazio wordt onderstreept door de mogelijkheid om het glazen wandsysteem te combineren met de Rimadesio schuifdeuren collectie.
Er is een ruime beschikbaarheid aan glas- en metaalfwerkingen met eventuele horizontale of verticale profielen in gefineerd hout of aluminium. Alle gehard of gelaagde glaspanelen voldoen aan de UNI EN 12150-, UNI 7595-, UNI EN 12600-, UNI EN ISO 12543-normen, beschikbaar in de diverse transparante, exclusieve ‘rete’ versies en gesatineerd glas in 17 afwerkingen.

Technische informatie Rimadesio Spazio

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.

  • Volledig op maat gemaakt.
  • Aluminium frame met glazen panelen.
  • Geïntegreerde draaideur of schuifdeur

Download hier de technische product-PDF van het Spazio systeem

Vraag hier de DWG-files op van de Dress Bold inloopkast. 
info@noctum.nl