italiaans interieurdesign

Luxe parketvloeren

luxe-design-houten-vloer-slide-Listone-Giordano-Margaritelli
Medoc serie

Luxe high-end houten vloeren van gerenommeerde internationale designers

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.

Listone Giordano is een van de meest gestructureerde en gewaardeerde bedrijven in het parketlandschap , zowel voor buiten- als binnenvloeren . Het bedrijf streeft ernaar een product zonder imitaties aan te bieden, het resultaat van het gebruik van gecertificeerde grondstoffen, ontworpen voor alle liefhebbers van kwaliteit, die een parket met deze kenmerken op een unieke plek als hun eigen huis willen hebben.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen info@noctum.nl of bel 010-2233820

Medoc vloer

Medoc® Natural Genius is een houten vloer gemaakt door Michele De Lucchi en Philippe Nigro.
De originele en onmiskenbare trapeziumvorm is geïnspireerd op de taps toelopende vorm van houten stammen. Tegelijkertijd creëert het ontwerp van Medoc visuele continuïteit met oude planken, “toen planken niet werden rechtgetrokken om onnodig houtverspilling te voorkomen”. Het door de ontwerpers gevraagde onnauwkeurige gezaagde snijvlak (of de gezaagde houttechniek) versterkt de lichteffecten, het tactiele gevoel en het 3D-effect van Listone Giordano’s French Oak.
De kleurschakeringen die zijn verkregen met behandelingen op basis van natuurlijke olie geven eiken een verweerde uitstraling door de effecten van blootstelling aan de elementen te simuleren.

luxe-design-eiken-parketvloer-Medoc-Mirantico-Listone-Giordano-Margaritelli
luxe-design-eiken-vloer-Medoc-Mirantico-Listone-Giordano-Margaritelli

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl