We are passionate about good design

Onze, filosofie.

Wij geloven dat een goed ontwerp een zelfverzekerde, comfortabele en authentieke omgeving creëert. Achter elke curator- en ontwerpbeslissing staat het fundamentele principe dat de karaktersterkte van een object wordt gevonden in een prachtig design, uitzonderlijk vakmanschap en een tijdloze esthetiek.

Onze werkwijze

Ons doel is om hoogwaardige, stijlvolle interieurs te leveren door middel van een combinatie van technische kennis van het ontwerp en de interpretatie van de behoeften van de klant.

Dit doen wij in een persoonlijk kennismakingsgesprek om zodoende elkaar beter te leren kennen, de wensen te bespreken, goed te luisteren en vooral de tijd te nemen.

Op basis hiervan starten wij met een conceptvoorstel. Voor elk designthema in het woonhuis of werkplek kan een oplossing gevonden worden, welke wordt gekenmerkt door de hoogst haalbare technische en esthetische kwaliteit.
“De grootste luxe in de interieurarchitectuur is volgens ons niet te vinden in dure materialen of apparatuur, maar eerder in de ongrijpbare kwaliteiten van de ruimtelijke beleving.”

Noctum werkt zowel voor zakelijke als particuliere klanten, gespecialiseerd in luxe interieurs die warm en leefbaar aanvoelen. 

PROFESSIONALS

Bent u een professionele stylist of architect op zoek naar collega-professionals om te helpen met huidige of toekomstige projecten, neem dan contact met ons op, wij bouwen graag langdurige relaties op met andere designprofessionals.
Als projectdealer van Rimadesio kunnen wij u vanaf de beginfase tot de turnkey uitvoering begeleiden in de diverse ontwerpstadia.

Work in progress

Take a peek inside our Wonderworld
Vorige slide
Volgende slide