GET INSPIRED

Rimadesio Abacus Living TV wandmeubel biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen. Exclusief high-end Italiaans design op maat. Compositie in mat gelakt grigio cenere glas. Schuifdeuren Rimadesio Stripe in bruin aluminium en grijs transparant glas.

Zie kopje technische informatie voor meer info qua afwerkingsmogelijkheden van deze exclusieve wandkast.

Noctum is sinds 2008 gespecialiseerd Rimadesio dealer voor zowel particuliere als projectmatige zakelijke klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Rimadesio.

Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Rimadesio TV Wandmeubel

Rimadesio Abacus Living TV wandmeubel biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen. Exclusief high-end Italiaans design op maat.

Compositie in mat gelakt grigio cenere glas.
Schuifdeuren Rimadesio Stripe in bruin aluminium en grijs transparant glas.

Afmeting: W 4004 H 1664 D 655.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt “work in progress” systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.

Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.

Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.